Antena 3 CNN Actualitate Modificări pe Legea pensiilor. Violeta Alexandru: Lucrăm la îmbunătățirea acestei legi. Avem o problemă gravă de sistem

Modificări pe Legea pensiilor. Violeta Alexandru: Lucrăm la îmbunătățirea acestei legi. Avem o problemă gravă de sistem

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat joi seara că lucrază la un proiect de modificare a Legii pensiilor.

Modificări pe Legea pensiilor. Violeta Alexandru: Lucrăm la îmbunătățirea acestei legi. Avem o problemă gravă de sistem
Sursa foto: Foto: Gov.ro
20 Feb 2020   •   22:55

"Lucrăm la îmbunătăţirea acestei legi. Sunt multe, săptămâna viitoare o să avem un material pe acest subiect. Sunt decizii ale Curţii Constituţionale care trebuie să aibă corespondent în legislaţie. Sunt o serie de aspecte, nu aşa de multe cum la început îmi solicitau mesajele de la cetăţeni, pentru că am putut constata, mergând în teren, intrând în subiect, că de fapt avem probleme de management în acest domeniu. De fapt, avem o problemă de sistem.

Şi când spun asta, mă refer la o situaţie gravă pe care am preluat-o. Mă refer la accesul la informaţii despre activitatea oamenilor în domeniile în care au lucrat. Faptul că la aceste informaţii se ajunge greu pentru că avem o stare critică a arhivei, că oamenilor nu li se comunică suficient legat de ce sporuri, în ce condiţii se încadrează într-o grupă sau alta", a declarat Violeta Alexandru în cadrul unei emisiuni de pe TVR. 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close