Antena 3 CNN Actualitate Viorel Cataramă, după ce a promis 100.000 de euro recompensă pentru găsirea Alexandrei și Luizei: M-au contactat deja persoane. Cred că Dincă e un pion într-o rețea

Viorel Cataramă, după ce a promis 100.000 de euro recompensă pentru găsirea Alexandrei și Luizei: M-au contactat deja persoane. Cred că Dincă e un pion într-o rețea

Viorel Cataramă, după ce a promis 100.000 de euro recompensă pentru găsirea Alexandrei și Luizei: M-au contactat deja persoane. Cred că Dincă e un pion într-o rețea
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
15 Sep 2019   •   16:09

Viorel Cataramă, fost vicepreşedinte PNL şi actual preşedinte al Partidului Dreapta Liberală, anunță duminică, pe Facebook, că oferă o recompensă de 100.000 de euro pentru găsirea și eliberarea Luizei și Alexandrei.

”Încă din prima zi a izbucnirii scandalului nu cred în varianta crimelor. Autoritățile nu ne-au arîtat dovezi care să certifice că fetele sunt moarte. Asistem la încercarea autorităților de a ne face să credem că fetele sunt moarte. Lumea merge pe ipoteza traficului de persoane. Eu cred că sunt câteva persoane pe lumea asta care știu unde sunt fetele. Eu sper ca această recompensă să le facă pe acele persoane să vorbească, iar fetele să fie eliberate.

Nu am vorbit cu nimeni din familia celor două victime. Am fost contactat pe social-media de persoane care au vorbit despre acest subiect. Nu vorbesc despre ceea ce se va întâmpla acolo. Nu am primit informațiile, am fost doar contactat pentru un dialog cu acestea. Important este și trebuie să fim conștienți de faptul că sunt persoane care știu unde sunt fetele.

Pe mine mă interesează ca cele două fete să fie lăsate libere, să fie redate familiilor, colegilor, prietenilor. Atâta tot. Și mă interesează ca din miile de fete răpite din România să fie redate familiilor. Atât mă interesează. Eu sunt om de afaceri.

Am ferma convingere că Gheorghe Dincă nu e un criminal în serie, ci doar un pion mic într-o rețea de carne vie. E ceva ilogic.”, a spus Viorel Cataramă.

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close