Antena 3 CNN Actualitate Viorica și Ioniță de la Clejani, avere fabuloasă din muzică. Câți bani cereau pentru un eveniment înainte de pandemie

Viorica și Ioniță de la Clejani, avere fabuloasă din muzică. Câți bani cereau pentru un eveniment înainte de pandemie

Viorica și Ioniță de la Clejani sunt unii dintre cei mai cunoscuți și apreciați lăutari din România și înainte de pandemia de COVID-19 aveau evenimente pe bandă rulantă, iar sumele pe care le cereau nu erau deloc de neglijat. La popularitatea lor au contribuit și numeroasele apariții TV, acolo unde au vorbit de fiecare dată deschis despre viața lor.

Viorica și Ioniță de la Clejani, avere fabuloasă din muzică. Câți bani cereau pentru un eveniment înainte de pandemie
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    28 Iul 2020   •   17:45

Chiar dacă evenimentele și concertele s-au împuținat dramatic în ultima perioadă, iar acum sunt posibile doar în anumite condiții, artiștii de succes au strâns sume importante care ar putea să le asigure ceva vreme un trai mai mult decât decent. Este și cazul celebrilor Viorica și Ioniță de la Clejani.

Cât câștigă Viorica și Ioniță de la Clejani la un singur concert

Se pare că Viorica și Ioniță dețin o asociație, prin care au semnat mai multe contracte pentru evenimentele la care au participat. Astfel, conform tolo.ro, soții au încasat de la Primăria Sectorul 5 doar pentru un singur concert aproape 21.500 de euro. În conturile asociației ”Dragostea de la Clejani” au intrat banii pe care în mod normal îi produceau într-un an întreg. Potrivit aceleiași surse, asociația nu are angajați, și are drept obiectiv ”interpretarea și creația artistic

Formația de lăutari a încasat pentru același concert încă 11.500 de euro, sumă care apare pe o altă firmă a lui Ioniță de la Clejani, ”Moftify”.

Potrivit presei, asociația Clejanilor a avut un venit de circa 140.000 de lei, în 2018, cu un profit de 79.606 de lei.

Viorica și Ioniță de la Clejani au succes internațional

Viorica și Ioniță nu sunt cunoscuți doar în România. Celebrii lăutari au cântat la Opera Garnier, Paris, La Perpignan. Printre personalitățile cărora familia de la Clejani le-a cântat se numără Yehudi Menuhin, Johnny Depp, Viper Room sau Vanessa Paradis.

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close