Antena 3 CNN Actualitate Ministrul Economiei, la Antena 3: „Aproape cu certitudine” salariile demnitarilor vor fi înghețate în 2021

Ministrul Economiei, la Antena 3: „Aproape cu certitudine” salariile demnitarilor vor fi înghețate în 2021

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a declarat joi, la Antena 3, că „aproape cu certitudine” salariile demnitarilor vor fi înghețate în 2021. Popescu a precizat că nu este vorba de tăiererea salariilor bugetarilor, ci despre o eventuală înghețare.

Ministrul Economiei, la Antena 3: „Aproape cu certitudine” salariile demnitarilor vor fi înghețate în 2021
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    19 Noi 2020   •   21:10

Virgil Popescu i-a dat replica economistului-șef BNR Valentin Lazea care a spus că salariile bugetarilor ar putea fi tăiate cu 20% : „Este parerea dansului, un scenariu la care dansul s-a gandit. Nu vorbim de taierea salariilor bugetarilor. Vorbim eventual de inghetarea, aproape cu certitudine, a salariilor demnitarilor”, a spus Popescu, la Punctul de Întâlnire.

După ce Valentin Lazea a afirmat că tăierea salariilor bugetarilor cu 20% și reducerea programului de lucru la patru zile pe săptămână reprezintă soluții de reducere a deficitului bugetar în 2021, purtătorul de cuvânt al Băncii Naţionale de României, Dan Suciu, a declarat că măsura nu este o propunere oficială a Băncii Centrale și că nu Valentin Lazea decide cum să se reducă deficitul bugetar.

×
Subiecte în articol: Virgil Popescu
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close