Antena 3 CNN Actualitate Viteza ucide tot mai mulţi tineri motociclişti (VIDEO)

Viteza ucide tot mai mulţi tineri motociclişti (VIDEO)

Viteza ucide tot mai mulţi tineri motociclişti <font color=red>(VIDEO)</font>
21 Aug 2007   •   19:32

Cursele nebuneşti au făcut din nou victime în rândul motocicliştilor. Un tânăr din Bistriţa a murit, iar altul este internat în stare gravă, după ce au intrat cu motoarele într-un camion. Cei doi motociclişti mergeau în coloană, pe una dintre străzile oraşului. La un moment dat, un camion încărcat cu fier vechi a virat spre o curte, tăindu-le calea. Primul dintre motocilişti a frânat brusc, dar nu a putut evita impactul. A intrat chiar sub roţile camionului.

Tânărul care conducea a doua motocicletă nu a mai avut timp să reacţioneze şi a intrat în plin în primul motociclist, care era deja căzut pe şosea. Cei doi motociclişti, în vârstă de 19 şi 20 de ani, au fost duşi de urgenţă la spital. Una dintre victime a decedat, iar al doilea băiat a fost dus cu un elicopter SMURD la o clinică din Târgu Mureş. Starea lui rămâne însă critică.

Poliţiştii spun că, deşi e posibil ca şoferul camionului să nu fi semnalizat, impactul ar fi putut fi evitat dacă motociliştii n-ar fi condus cu viteză atât de mare -  

Observator

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close