Antena 3 CNN Actualitate Vladimir Putin, apel de ultimă oră către naţiunea rusă: "Șantajul şi pornirea unei rebeliuni nu vor avea rezultate"

Vladimir Putin, apel de ultimă oră către naţiunea rusă: "Șantajul şi pornirea unei rebeliuni nu vor avea rezultate"

Preşedintele Vladimir Putin a făcut un apel de urgenţă după rebeliunea mercenarilor Wagner.

de Claudia Popovici    |    26 Iun 2023   •   22:18

"Șantajul şi pornirea unei rebeliuni nu vor avea rezultate. A existat o consultare a societății printr-o poziție mai puternică şi suntem sprijiniți de partidele politice şi de confesiunile religioase.

Toată lumea a fost unită în jurul acestei responsabilități principale legate de soarta patriei mamă. Încă de la început toate acțiunile de neutralizare a acestei amenințări au fost întreprinse.

Acesta revoltă armată ar fi fost oprită şi distrusă în orice caz. În ciuda faptului că şi-au pierdut mințile aceşti oameni care s-au revoltat ar trebui să-şi fi dat seama de acest lucru. În ciuda presiunii exercitată din exterior într-un moment în care tovarășii noștri mor pe front organizatorii revoltei care şi-au trădat ţara au împins în această direcție care trebuie oprită.

Vladimir Putin: "Rusia nu va pierde. Am făcut paşii necesari ca să evităm o mare vărsare de sânge"

Dușmanii Rusiei şi aceşti naziști, acești soldați ai Rusiei şi personalul militar ar fi trebuit să îşi dea seama că Rusia nu va pierde. Societatea noastră a fost fracturată, iar din cauza eșecului lor pe front am avut şi noi de pierdut.

Citeşte şi: Evgheni Prigojin rupe tăcerea la două zile de la insurecție! Adevăratul motiv pentru care mercenarii Wagner au mărșăluit

Trebuie să contracarăm şi de aceea personalul din serviciile militare, soldații, cei din forțele de securitate şi-au dovedit credința, curajul, loialitatea, faţă de eroii care s-au remarcat în această tragedie.

De aceea de la început am făcut paşii necesari ca să evităm o mare vărsare de sânge şi că acțiunile lor sunt respinse de societate. Le mulțumesc soldaților care au luat decizia corectă. Pentru fiecare exista această opțiune, ca soldații să-şi recunoască greșelile. Îi mulțumesc președintelui Aleksandr Lukașenko şi salut contribuţia sa la o soluţie pașnică", a spus Vladimir Putin. 

×
Subiecte în articol: Vladimir Putin Rusia Grupul Wagner
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close