Antena 3 CNN Actualitate Vocea Elodiei, proba BOMBĂ depusă de Cioacă la dosar. Ascultă aici înregistrarea

Vocea Elodiei, proba BOMBĂ depusă de Cioacă la dosar. Ascultă aici înregistrarea

Vocea Elodiei, proba BOMBĂ depusă de Cioacă la dosar. Ascultă aici înregistrarea
Sursa foto: Foto: Facebook
29 Mai 2013   •   11:55

Pentru prima dată de la dispariţiei Elodiei Ghinescu la dosar a fost depusă o înregistrare audio cu avocata dispărută, scrie Ziarul Ring. Apărătoarea lui Cristian Cioacă a depus un CD cu înregistrarea unui dialog între cei doi soţi. Potrivit avocatei fostului poliţist, discuţia dintre aceştia ar demonstra că se înţelegeau foarte bine.

Mai multe persoane spun că au văzut-o pe avocata dispărută, dar un singur martor a declarat că ar fi şi auzit-o pe Elodia Ghinescu după ziua în care procurorii au stabilit că aceasta a murit. Acum, la dosar există şi amprenta vocală a Elodiei.

Elodia: Te vezi neagră toată!

Cioacă: Răsuceşte puţin de ecran. Puţin, până îşi revine. Da? Deci aia e, el filmează bine, numai că ecranul e pe cristale lichide.

Elodia: Zi dragă, hai, bagă smile-ul, aşa

Cioacă: Poze nu poate să facă.

Elodia: Ştiu! Pac, am luat un prim-plan.


Avocata lui Cristian Cioacă susţine că din înregistrare reiese clar că Elodia şi Cristian Cioacă aveau o relaţie apropiată, erau fericiţi şi se alintau tot timpul.

Apărătoarea familiei Ghinescu spune însă că înregistarea audio nu este o  probă credibilă. La termenul de ieri, au fost citaţi 17 martori. Printre cei audiaţi a fost şi amantul Elodiei, mai mulţi colegi ai acesteia şi ai soţului ei, dar şi menajera familiei.

Mai mult, Cristian Cioacă le-a spus magistraţilor că, la o lună de la dispariţia Elodiei, amanta sa ar fi fost sunată de o femeie a cărei voce semăna perfect cu a soţiei sale.

×
Subiecte în articol: elodia ghinescu
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close