Antena 3 CNN Actualitate Voi cu Voicu: Colonel de contrainformaţii despre scandalul anului: „Casetele sunt făcute la indicaţia unor specialişti”

Voi cu Voicu: Colonel de contrainformaţii despre scandalul anului: „Casetele sunt făcute la indicaţia unor specialişti”

Voi cu Voicu: Colonel de contrainformaţii despre scandalul anului: „Casetele sunt făcute la indicaţia unor specialişti”
14 Ian 2017   •   21:02

Dezvăluirile din ultima vreme ale lui Sebastian Ghiţă au inflamat media în ultima vreme. Mirela Voicu a făcut o analiză a informaţiilor lansate de fostul deputat împreună cu invitaţii săi în emisiunea Voi cu Voicu.

Colonelul român de securitate, Dumitru Burlan a declarat că este că este convins că Sebastian Ghiţă se află într-un program de protecţie şi că toate dezvăluirile sunt la comandă.

„Nu putea să facă altcineva atâtea filme, dacă nu era ofiţer acoperit. Aceste casete sunt făcute la indicaţia unor specialişti”, susţine Burlan.

SRI prin Coldea a făcut jocuri

„Fac pariu cu dumneavoastră ca dacă domnul Ghiţă spune mâine-poimâine unde se află aceste locaţii înseamnă că nu este ofiţer acoperit. Dacă nu spune înseamnă că este ofiţer acoperit. (…) Serviciul Român de Informaţii prin domnul Coldea, care este inima acestei instituţii, prun măsurile pe care le-a luat cred că a făcut nişte jocuri. Şi cum s-a început această parodie la această televiziune, aşa se va şi sfârşi”, mai spune colonelul Dumitru Burlan.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close