Antena 3 CNN Actualitate Voi cu Voicu. Numerologul Anatol Basarab: 2018 va aduce o criză financiară puternică și multe cataclisme

Voi cu Voicu. Numerologul Anatol Basarab: 2018 va aduce o criză financiară puternică și multe cataclisme

Voi cu Voicu. Numerologul Anatol Basarab: 2018 va aduce o criză financiară puternică și multe cataclisme
02 Dec 2017   •   22:17

Mirela Voicu l-a avut invitat în emisiunea "Voi cu Voicu", de la Antena 3, pe celebrul numerolog Anatol Basarab.

Anatol Basarab a făcut mai multe previziuni șocante legate de ce se va întâmpla în 2018 din punct de vedere social, politic și economic.

"Va fi un an foarte interesant. În tradiția asiatică el este Anul Câinelui de Pământ și, într-adevăr, numerologic vorbind, în anul 2018 elementul pământului domină. Dacă în anul 2017 stihia focului a dominat, anul viitor dominantă va fi stihia pământului. Pe glob, în anul 2018 cataclismele naturale se vor accentua, iar în noaptea de Anul Nou sau a doua zi va trebui să memorăm o cifră, numerologic vorbind, foarte interesantă: 1-3-4-1-1-2. Ce înseamnă asta, o să vedem ceva mai târziu. Aceste numere vorbesc despre dominația focului și este posibil să se întâmple lucruri destul de tensionate sau neplăcute în legătură cu stihia focului chiar în noaptea de Anul Nou", a spus Anatol Basarab.

Numerologul a dezvăluit că o nouă criză financiară puternică ar putea să ne lovească în anul 2018.

"Anul viitor va aduce cu el o criză economică care se va simți în unele state sau în unele economii mai puternic decât data trecută. Și toate astea se vor reface abia prin 2025", a avertizat Anatol Basarab.

×
Subiecte în articol: Mirela Voicu Voi cu Voicu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close