Antena 3 Actualitate Voi cu Voicu. Psihologul Ligia Moise, despre cum ne protejăm copiii după cazul Caracal

Voi cu Voicu. Psihologul Ligia Moise, despre cum ne protejăm copiii după cazul Caracal

18 Aug 2019   •   18:18
Voi cu Voicu. Psihologul Ligia Moise, despre cum ne protejăm copiii după cazul Caracal
Sursa foto: foto: captura Antena 3

Psihologul Ligia Moise a explicat, duminică, la Voi cu Voicu, cum putem să ne protejăm copiii ca drame precum cele de la Caracal să nu se mai repete.

"În primul rând ne protejăm copiii fiind mai atenți unii la alți. Bun, eu nu sunt cu el pe drumul de acasă la pâine, dar nici nu-i pustiu. Și dacă tu vezi că se întâmplă ceva rebuie să intervii, chiar dacă nu e copilul tău.

Dacă am ajuns la concluzia că nu ne putem baza pe autorități, că nu de acolo ne vine protecția și paza cum zic ei, atunci trebuie să facem noi ceva, să ne protejăm noi pe noi.

Copiii trebuie să știe că nu trebuie să plece cu un om pe care nu îl cunosc. Cred că majoritatea copiilor au telefon - dacă li se întâmplă ceva ei trebuie să știe să-și sune părinții. Dar și noi trebuie să știm să construim cu copiii noștri o relație de așa manieră încât el să știe că se poate baza pe noi", a spus Ligia Moise.

×
Subiecte în articol: Voi cu Voicu

Sunteți de acord cu noile reguli și amenzi din Codul Rutier? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close