Antena 3 CNN Actualitate Vrăjitoarele din București nu au prevãzut perchezițiile polițiștilor într-un caz de incantații nereușite

Vrăjitoarele din București nu au prevãzut perchezițiile polițiștilor într-un caz de incantații nereușite

Patru vrăjitoare din București, percheziționate de polițiști, după ce au păcălit o româncă stabilită în Italia, pentru diverse ritualuri de "magie”, menite să-i rezolve problemele personale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Iun 2023   •   12:38

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 5 au făcut percheziții, miercuri, 14 iunie, la patru persoane suspecte că au înșelat o româncă stabilită în Italia.

Potrivit anchetatorilor, persoana vătămată ar fi plătit suma de 20.000 de euro pentru diverse ritualuri de "magie”, menite să-i rezolve problemele personale.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ulterior, s-a adresat Poliției după ce nu au avut niciun efect, însă, vrăjitoarele din București (cartierul Dămăroaia) au pretins alte sume de bani.

Din primele cercetări, "vrăjitoarele” își recrutau clienții prin intermediul Facebook.

Citește și: Noi detalii halucinante din dosarul Ayahuasca. Cum decurgeau ritualurile șamanice

La percheziții, polițiști au găsit mai multe obiecte, inclusiv religioase, pe care le-au folosit la practicarea ritualurilor.

Persoanele implicate vor fi conduse la audieri pentru a fi luate măsurile legale necesare.

Investigațiile sunt efectuate de polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, în vederea cercetării infracțiunii de înșelăciune.

×
Subiecte în articol: vrajitoare ritualuri incantații
Parteneri
1,5 milioane de angajați români ar putea avea salarii mai mici, din iulie
x close