Antena 3 CNN Actualitate Vremea contiună să se racească. Vântul a făcut ravagii în ţară (VIDEO)

Vremea contiună să se racească. Vântul a făcut ravagii în ţară (VIDEO)

Vremea contiună să se racească. Vântul a făcut ravagii în ţară <font color=red>(VIDEO)</font>
28 Ian 2008   •   10:12

Vremea contiună să se racească, iar meteorologii anunţă că sunt aşteptate ninsori în mai multe zone din ţară. În plus , până la ora 15.00, o bună parte din ţară se află sub incidenţa codului galben de vânt puternic. Rafalele de vânt au lăsat un cartier din Timişoara fără curent electric. Asta după ce un plop înalt de 20 de metri a fost smuls din rădăcină de vijelie. În cădere, copacul a rupt firele de electricitate, a rupt un stâlp şi a distrus o maşină. În judeţul Hunedoara ninge continuu de mai bine de 24 de ore, iar circulaţia în toate oraşele de pe Valea Jiului se defăşoară cu dificultate.

Furtuna s-a pornit la Timişoara puţin înainte de miezul nopţii. Rafalele de vânt au doborât la pământ mai mulţi copaci. Un copac înalt de aproape 20 de metri a fost smuls din pământ şi s-a prăbuşit peste un autoturismul parcat pe trotuar. În cădere, plopul a rupt şi un stâlp de înaltă tensiune.

În judeţul Hunedoara în schimb, ninsorile abundente creează mari probleme. În toate oraşele de pe Valea Jiului, drumurile sunt acoperite de zăpadă iar autorităţile par depăşite de situaţie.
Vântul puternic şi ninsorile au făcut duminică pagube în mai multe zone din ţară. La Gura Teghii, în judeţul Buzău, două şcoli au rămas fără acoperiş şi mai multe locuinţe au fost afectate.

În localitatea Novaci din judeţul Gorj zeci de familii au rămas fără curent după ce mai mulţi copaci au rupt cablurile electrice. De asemenea, în Caraş Severin, poliţiştii au fost nevoiţi să închidă drumul dintre Reşiţa şi staţiunea Semenic.

VIJELII ŞI NINSORI ÎN ŢARĂ

Antena 3

×
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close