Antena 3 CNN Actualitate VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizată. Ce se întâmplă cu vremea până vineri

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizată. Ce se întâmplă cu vremea până vineri

În perioada următoare, vremea se va menţine predominant frumoasă, dar după-amiazile și serile vor aduce și ploi, în unele cazuri, foarte puternice. Prognoza meteo până vineri, 11 septembrie 2020.

VREMEA. Prognoza meteo a fost actualizată. Ce se întâmplă cu vremea până vineri
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    07 Sep 2020   •   18:00

Prognoza meteo ANM pentru luni noapte, 7 septembrie 2020

În Crişana, Maramureş, Transilvania şi jumãtatea de nord a Moldovei vor fi înnorãri temporar accentuate şi local averse, însoţite izolat de descãrcãri electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult senin în Oltenia şi în Muntenia. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în estul teritoriului, unde la rafalã se vor atinge viteze în general de 40...50 km/h. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 11 şi 21 de grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo ANM pentru marți, 8 septembrie 2020

În cea mai mare parte a ţãrii, dar mai ales în nord-est valorile termice vor fi mai scãzute decât în ziua precedentã. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate în Transilvania şi în zonele montane şi submontane (îndeosebi în Carpaţii Meridionali), unde local vor fi averse, descãrcãri electrice şi punctiform se vor acumula cantitãţi de apã de peste 15...20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la începutul intervalului în est, apoi treptat în sud, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri ziua, când la rafalã se vor atinge viteze în general de 40...50 km/h, în Moldova şi pe arii restrânse în Dobrogea, Muntenia, Oltenia, pe crestele montane, dar şi asociat averselor. Temperaturile maxime vor fi de la 20 de grade în nordul Moldovei pânã la 32 de grade în vestul şi în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 8 şi 18 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Presiunea atmosferică va creşte uşor în sudul şi centrul ţãrii.

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 9 septembrie 2020

Vremea va fi frumoasã. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 31 de grade, iar cele minime între 4 grade în estul Transilvaniei şi 20 de grade în nordul litoralului. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţã.
Presiunea atmosferică va scãdea în toate regiunile.

Prognoza meteo ANM pentru joi, 10 septembrie 2020

Vremea va fi predominant frumoasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare seara şi noaptea  la munte, unde doar izolat vor fi ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat, pe arii restrânse cu unele intensificãri în regiunile sud-estice şi pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 32 de grade, iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade. Dimineaţa şi noaptea, izolat vor fi condiţii de ceaţã.

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 11 septembrie 2020

Valorile termice vor fi în scãdere uşoarã în cea mai mare parte a teritoriului. Cerul va fi variabil cu unele înnorãri în zona montanã, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Vântul va avea unele intensificãri pe parcursul zilei în regiunile sudice şi va sufla slab la moderat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 31 de grade, iar cele minime, în general, între 8 şi 18 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

×
Subiecte în articol: vremea prognoza meteo
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close