Antena 3 CNN Actualitate Zalău. Oamenii rămaşi fără locuinţă plătesc încă factura la gaze

Zalău. Oamenii rămaşi fără locuinţă plătesc încă factura la gaze

Zalău. Oamenii rămaşi fără locuinţă plătesc încă factura la gaze
02 Oct 2007   •   17:43

Rămaşi pe drumuri, foştii locatari ai blocului din Zalău distrus de în urmă cu două săptămâni au acum o altă problemă. Deşi au rămas fără case, ei au primit de la firma Eon Gaz facturile pentru consumul de gaze aferent lunii septembrie. Între timp, primele încercări de demolare a imobilului au eşuat. Două utilaje de mare tonaj au fost aduse în încercarea de a provoca prăbuşirea clădirii prin tragerea cu cabluri a unor pereţi. Perimetrul de siguranţă a fost extins, iar trecătorii sau locuitorii din zonă au fost rugaţi să se îndepărteze de locul operaţiounilor.

După ce au încercat de trei ori să demoleze imobilul afectat de explozie autorităţile caută alte soluţii. Rămaşi pe drumuri, foştii locatari ai blocului distrus de explozie au acum o altă problemă.

Deşi au rămas fără case, ei au primit de la firma Eon Gaz facturile pentru consumul de gaze aferent lunii septembrie. Omenii sunt nemulţumiţi şi spun că ar fi trebuit să fie scutiţi de plata utilităţilor.

Blocul E24 din Zalău a fost distrus în urma unei exploziei din 14 septembrie, produsă de o acumulare de gaze, dintr-o conductă fisurată.

Două persoane au murit, iar alte 9 au fost rănite în deflagraţie.

Antena 3

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close