Antena 3 CNN Actualitate Români care zburau spre Grecia în vacanță, ținuți la 40 de grade în avion | "Ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși?”

Români care zburau spre Grecia în vacanță, ținuți la 40 de grade în avion | "Ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși?”

Mai mulți români au fost ținuți la 40 de grade în avion în timp ce zburau în vacanță în Zakynthos, Grecia, duminică seară. 

Români care zburau spre Grecia în vacanță, ținuți la 40 de grade în avion | "Ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși?”
Sursa foto: stiridecluj.ro
de Ioana Mircea    |    15 Aug 2022   •   13:18

"Sunt curioasă ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși într-un avion!”, a spus și o turistă supărată.

Unii români care au plecat în vacanță, în Zakynthos, cu avionul, duminică seară, au fost ținuți la 40 de grade de către de o companie aeriană.

Turiștii s-au plâns că atmosfera în avion era ca într-o saună. În imagini se vede cum toată lumea este alarmată și încearcă să se ventileze cu diferite obiecte, precum reviste sau evantaie.

”Turiștii se topesc în avion. O companie aeriană a ținut turiștii în avion timp de 50 min fără a porni clima” spune o turistă.

”Tocmai ne-au îmbarcat de o oră în zborul Blue Air către Zakynthos. Sunt 40 de grade în avion. Nu merge aerul condiționat. Nu se știe când pornim. Sunt curioasă ce idiot ia deciziile de a ține oamenii pe o așa caniculă închiși într-un avion!”, a spus și o altă turistă.

Cu toate acestea compania aeriană nu a anunțat nicio problemă la acest zbor, potrivit stiridecluj.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: vacanță Grecia Zakynthos zbor
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close