Antena 3 CNN Actualitate Zboruri pentru civili cu o aeronavă militară, de Ziua Forţelor Aeriene

Zboruri pentru civili cu o aeronavă militară, de Ziua Forţelor Aeriene

Zboruri pentru civili cu o aeronavă militară, de Ziua Forţelor Aeriene
17 Iul 2008   •   22:43

Cine nu a visat măcar o dată să zboare cu o aeronavă militară? Acum, visul poate deveni realitate. Forţele Aeriene organizează sâmbătă, pentru civili, zboruri cu avioanele C 130 Hercules şi AN 26. Pasagerii nu au fost aleşi la întâmplare, au fost selectaţi în urma unui concurs pe Internet. Ei au răspuns la zece întrebări pe teme de aviaţie sau au participat la tombolele organizate cu prilejul Zilei Forţelor Aeriene.

Senzaţiile vor fi cu siguranţă diferite faţă de cele dintr-un avion civil. Avionul va fi pregătit pentru 60 de pasageri, printre care se vor regăsi şi membrii familiilor piloţilor. Cei care participă sâmbătă la această acţiune vor avea ocazia să verifice inclusiv cabina piloţilor. Piloţii spun că zborul va fi floare la ureche pe lângă misiunile pe care le fac de obicei. Cele mai frecvente misiuni, dar şi cele mai dificile sunt zborurile în teatrele de operaţii.



Ziua Forţelor Aeriene le-a rezervat civililor şi alte surprize. Pe 20 iulie, Piaţa Aviatorilor din Bucureşti va fi survolată de elicoptere IAR 330 SOCA.

Observator

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close