Antena 3 CNN Actualitate Zece muncitori răniţi la fabrica din Gheorgheni, transportaţi în stare gravă la Bucureşti

Zece muncitori răniţi la fabrica din Gheorgheni, transportaţi în stare gravă la Bucureşti

Zece muncitori răniţi la fabrica din Gheorgheni, transportaţi în stare gravă la Bucureşti
27 Iul 2008   •   10:07

Starea răniţilor din explozia produsă sâmbătă la Gheorgheni este gravă. Zece din cele 23 de persoane rănite au fost aduse la Bucureşti pentru îngrijiri speciale. Operaţiunea a fost una fără precedent pentru SMURD Bucureşti. Zece ambulanţe au preluat răniţii de la baza aeriană 90, acolo unde au fost adusi cu un avion militar. În timpul zborului unul dintre pacienti a necesitat să fie resuscitat.

Aeronava a aterizat în Capitală, pe Baza Aeriană 90 în cursul serii. Răniţii au fost preluaţi de mai multe echipaje SMURD. Trei dintre ei au fost transportaţi la Spitalul Floreasca şi unul la Spitalul Bagdasar Arseni. Ceilaţi şase au fost duşi la Spitalul de Arşi. Medicii de la SMURD spun că starea pacientilor este foarte gravă şi există pericolul unor complicaţii.



Muncitorii au fost răniţi în urma unei explozii produse la o fabrică de prelucrare a lemnului din Gheorgheni. Deflagraţia fost urmată de un incendiu la un uscător de rumeguş. Pompierii au ajuns imediat la faţa locului şi au reuşit să stingă incendiul după câteva minute. O echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Harghita anchetează cauzele producerii deflagraţiei.

Antena 3

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close