Antena 3 CNN Actualitate Sute de anti-vacciniști protestează în Piața Victoriei din București. Oamenii cer demisia guvernului

Sute de anti-vacciniști protestează în Piața Victoriei din București. Oamenii cer demisia guvernului

Sute de oameni care sunt împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID-19 protestează în această seară în Piața Victoriei. În jur de 200 de persoane sunt în stradă în acest moment.

Sute de anti-vacciniști protestează în Piața Victoriei din București. Oamenii cer demisia guvernului
Sursa foto: Antena 3
de Adelina Miron    |    Florentina Lazăr    |    01 Aug 2021   •   19:10

”Oamenii sunt foarte supărați, se simt discriminați, mai ales după ultimele decizii ale autorităților în ceea ce privește vaccinarea. Dacă nu suntem vaccinați nu putem participa la festivaluri și așa mai departe.”, a transmis reporterul Antena 3 Florentina Lazăr.

”Am ieșit să protestăm împotriva vaccinării obligatorii anti-COVID-19, a restricționării și condiționărilor celor 12 milioane de români nevaccinați dar și împotriva vaccinării copiilor împotriva unui virus care are o rată a supraviețuirii de 99,999% pe segmentul copiilor. Impunerea unor astfel de măsuri discriminatorii incită la ură. Vor duce la segregarea socială pe criterii medicale.”, spune unul dintre protestatarii din Piața Victoriei.


 

×
Subiecte în articol: protest anti-vaccin Capitală
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close