Antena 3 CNN Actualitate Zeci de câini morţi au fost găsiţi pe străzile din Ploieşti. Analizele arată că au fost otrăviţi

Zeci de câini morţi au fost găsiţi pe străzile din Ploieşti. Analizele arată că au fost otrăviţi

Zeci de câini morţi au fost găsiţi pe străzile din Ploieşti. Analizele arată că au fost otrăviţi
Sursa foto: Foto: network.bestfriends.org
de M.Z.    |    13 Iul 2013   •   20:15

Angajaţilor parcului Constantin Stere din Ploieşti sunt acuzaţi că au omorât zeci de câini comunitari, iar animalale moarte au fost găsite pe străzile din oraş.

Hingherii au acţionat sub supravegherea poliţiei locale Ploieşti şi au vânat, pur şi simplu, câinii maidanezi şi i-au prins în laţuri. În timp ce animalele se zbăteau şi încercau să se elibereze, ele au fost aruncate în maşini.

Cu toate că imaginile de mai sus arată clar ce s-a întâmplat, directoarea Parcului Constantin Stere, cea care ar fi comandat acţiunea hingherilor, susţine, într-un document oficial trimis unei organizaţii de protecţia animalelor, că nu a existat o astfel de acţiune.

Instituţia noastră salvează câinii comunitari, oferindu-le adăpost, hrană şi îngrijire de specialitate şi nu atentează la viaţa lor prin "acţiuni de otrăvire", se arată în comunicatul Administraţiei Parcului Memorial "Constantin Stere".

Iubitorii de animale susţin că niciunul dintre câinii ridicaţi de pe stradă în acea noapte nu a fost găsit în adăpost şi spun că animalele au fost otrăvite. De altfel, cadavrele a zeci de câini au fost găsite, după câteva zile, pe străzile din Ploieşti.

Din acest motiv, iubitorii de animale spun că vor protesta, săptămâna viitoare, faţă de cruzimea cu care sunt ucişi câinii comunitari.



×
Subiecte în articol: caini caini maidanezi maidanezi
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close