Antena 3 CNN Actualitate Zile de coşmar pentru o familie din Giurgiu. Motivul pentru care nu pot să-şi îngroape mortul de COVID

Zile de coşmar pentru o familie din Giurgiu. Motivul pentru care nu pot să-şi îngroape mortul de COVID

Zile de coşmar pentru o familie din Giurgiu care nu poate să-şi îngroape mortul de COVID, din cauza nepăsării unor angajaţi din spital, aşa cum spun ei. Totul s-a întâmplat la Craiova, iar familia nu mai ştie unde să-şi strige disperarea.

Zile de coşmar pentru o familie din Giurgiu. Motivul pentru care nu pot să-şi îngroape mortul de COVID
Sursa foto: Pixabay
de Gabriel Dano    |    17 Aug 2020   •   10:45

La cei 39 de ani, Florin începuse să se simtă rău şi a fost internat, pe 6 august, la spitalul judeţean Giurgiu, unde a fost diagnosticat cu COVID-19, potrivit stirileprotv.ro.

Ulterior, el a fost transferat la unitatea din Craiova, iar după câteva zile, starea lui s-a agravat. Bărbatul, care suferea şi de obezitate, a fost transferat la ATI, acolo unde inima lui a cedat, în cele din urmă.

Manager spital: Actele au fost trimise pe secţie

Acum, o altă problemă a familiei este aceea că nu pot să ridice trupul bărbatului şi să-l îngroape. Motivul: cei de la spital nu-i mai găsesc actele. "M-au tot plimbat prin telefon de la secţia ATI COVID la morgă, de la morgă înapoi la ATI. Mi s-a zis să sun la secretariat, acolo ne-au spus că ei nu deţin astfel de informaţii", susţine Mihai Bratu, fratele lui Florin.

"Pacientul a murit acum două zile, e în morgă, nu a venit nimeni din partea familiei să îl ridice. Bunurile personale ale lui au fost la terapie intensivă pentru decontaminare, în acest moment au fost trimise pe secţia medicală 1", a clarificat Laurenţiu Ivanovici, manager al Spitalului Judeţean Craiova.
 

×
Subiecte în articol: Craiova acte coronavirus
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close