Antena 3 CNN Actualitate Cum a fost sărbătorită Ziua Drapelului în Capitală. Premierul Ciucă, alături de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand

Cum a fost sărbătorită Ziua Drapelului în Capitală. Premierul Ciucă, alături de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand

Ziua Drapelului Naţional a fost sărbătorită în toată ţara. Pe străzile Capitalei s-a defilat cu ocazia împlinirii a 174 de ani de la oficializarea tricolorului ca drapel al ţării noastre. La fastuoasa ceremonie au fost prezenţi şi premierul Nicolae Ciucă, Sorin Cîmpeanu, Nicuşor Dan, dar şi Clotilde Armand.

Cum a fost sărbătorită Ziua Drapelului în Capitală. Premierul Ciucă, alături de Nicuşor Dan şi Clotilde Armand
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    26 Iun 2022   •   16:54

Pe bulevardele centrale ale Bucureștiului, militarii, îmbrăcați în uniformele de ceremonie, au defilat alături de participanți îmbrăcați în costume populare. Premierul Nicolae Ciucă a fost și el prezent la festivități.

"La mulți ani cu ocazia Zilei Drapelului Național. Drapelul național, alături de stema națională și imnul național, reprezintă simbolurile naționale de respect, de demnitate și de onoare", a declarat premierul Nicolae Ciucă.

Adolescenții de la Școala de Arte și Meserii din Argeș au pregătit un moment special și au defilat cu un drapel lung de 100 de metri.

Jandarmii montani din Argeș au propria lor tradiție când vine vorba de Ziua Drapelului.

Au urcat pe cel mai înalt vârf din România pentru a arbora tricolorul. 

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close