Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au protecție puternică, Scorpionii, fericire și reușită

Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au protecție puternică, Scorpionii, fericire și reușită

Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Urmează o săptămână interesantă, cu atenționări pentru 2-3 zodii care trebuie să încerce să-și rezolve problemele. Săgetătorii, spre exemplu, au nişte moriști interioare care îi macină, în loc să le dea aer.

Horoscop 23-29 octombrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Gemenii au protecție puternică, Scorpionii, fericire și reușită
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    21 Oct 2023   •   18:30

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii au o săptămână cu furtună. Șapte negativ denotă o situație de furie, dispută, orgoliu rănit. Pot fi plini de nervi dacă nu se temperează și apare ruptura, mai ales în cupluri. Degeaba ați încercat voi să rezolvați alte lucruri. Se impune mai multă prudență și înțelepciune pentru săptămâna viitoare. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Taur

Semilunele indică faptul că în curând, voi, Taurii, veți face o alegere, dar e nevoie să renunțați la ezitare, la îndoiala care vă stăpânește, la dualitate, la neliniște și tentația de a intra în rivalitate cu acele persoane care vă sfătuiesc că ar fi mai bine să acționați aşa. Se anunţă o întâlnire cu niște prieteni și voi aveți de câștigat dacă acceptați sfaturi. Dacă nu acceptați, treaba voastră.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Gemenii au o carte foarte bună, albul și 13. Simbolizează o protecție foarte puternică a unei personalități marcante, cu trecere, cu un cuvânt greu de spus, care vă va ajuta, el fiind un suflet generos și va pune o vorbă bună pentru a rezolva acea problemă pe care n-ați fost în stare s-o rezolvaţi singuri. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Rac

În schimb, Racul are o carte neutră: începutul unei noi acțiuni. Pentru mulți dintre Raci ar însemna o schimbare de profesie, iar dacă faceți această schimbare este în beneficiul vostru. Obțineți o realizare materială pozitivă și benefică pentru mult timp, deci e cazul să interveniți să faceți o schimbare profesională. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Leu

Leul are ovalul şi opt, carte neutră, mai degrabă pozitivă. Ce reprezintă ovalul? E semnul fecundității. De aceea, Lei, trebuie să fiți receptivi, mai ales Leoaicele, să aveți răbdare și să încercați să nu vă dați la o parte dragostea voastră de natură, pentru că acolo se înfiripă o idilă, într-o mică călătorie. Puteți cunoaște o persoană în fața căreia vă veți dezvălui toate secretele. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara are carte neutră. E o săptămână cu reflecție, în care înțelepciunea voastră poate să dea roade, dar numai atunci când vă alăturați unor persoane în vârstă, bunici, persoane mai învățate, ieșite la pensie, care vă pot sfătui ce alegere să faceți pentru săptămâna respectivă, întrucât nu știți din două pe care s-o alegeți. Recompensa va fi și tardivă. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Balanţă

La Balanță, carte negativă, şapte. Înseamnă furtună, bulversarea unei situații vă dă peste cap. Încercați să vă controlați furia și să evitați disputele, chiar dacă sunteți plini de nervi și orgoliul vostru e rănit. Dacă nu faceți treaba aceasta, pentru mulți care sunteți într-o cunoaștere de câteva săptămâni sau luni, va fi o ruptură violentă. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Scorpion

Scorpionul are soarele, cartea cea mai puternică. La semnificație generală, înseamnă fericire și reușită. Vă veți afirma, vă vor fi recunoscute toate meritele, veți clarifica fericit o situație destul de ambiguă. Dați dovadă în săptămâna următoare de multă vitalitate şi aveți succes în tot ceea ce faceți, iar creativitatea voastră e la cote înalte.

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Săgetător

Are cartea 17 care este pârâu. Râul, de multe ori, poate să prezinte o carte negativă care sugerează să lăsați iluziile și reaua credință undeva, pentru că pe voi, care ați dat dovadă de așa ceva, vă paște un abandon sau o trădare. Deocamdată sunteți prizonierul unei situații și nu puteți face mare lucru pentru moment. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Capricorn

Are cartea 18, galben. Înseamnă renaștere, reînnoire, sens benefic al lucrurilor. Te simți bine cu tot ceea ce faci, ai libertate de mișcare, de acțiune, te salvezi dintr-o situație dificilă datorită minții tale istețe. Vei primi vești și te vei bucura de întoarcerea cuiva care a fost într-o călătorie mică. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Vărsător

Vărsătorul are 11, carte instabilă, când bună, când rea, ca și săptămâna următoare. Simbolizează pentru voi pe o parte pasiunea și sentimentele exclusive și, pe cealaltă parte, posesivitate, gelozie, duritate și pierdere de bani. 

Horoscop Mihai Voropchievici pentru Peşti

Peștii au parte de cosmos, care este o carte excelentă, poate cea mai bună din tot pachetul de cărți. Simbolizează reușita voastră și este momentul când orice ați întreprinde, veți reuși. Reușita va fi una excepțională, dar aveți parte și de un deznodământ fericit al unei situații din săptămână sau luna anterioară care nu-și găsea rezolvarea.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close