Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscopul dragostei pentru 2022, cu Mihai Voropchievici: "Dragostea plutește în aer"

Horoscopul dragostei pentru 2022, cu Mihai Voropchievici: "Dragostea plutește în aer"

Horoscopul dragostei în anul 2022, cu Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru. Aceștia au prezentat, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la Antena 3, cât de fericiți vom fi în anul 2022.

Horoscopul dragostei pentru 2022, cu Mihai Voropchievici: "Dragostea plutește în aer"
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3    |    18 Dec 2021   •   19:41

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Berbec

Compromisul este întotdeauna cheia Berbecului. Acesta este o zodie foarte încăpățânată. Se spune că nativele din zodia Berbec vor căuta întotdeauna ceva fantastic. Berbecii sunt compatibili cu mulți oameni, dar doar pentru o perioadă scurtă de timp. Ei vor o relație de lungă durată. Anul 2022 va fi pentru acești nativi, un prilej de a se bucura de lucrurile mici, dar de a medita la cele mari.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Taur

Taurii sunt niște persoane sensibile. Nativele acestei zodii trebuie să fie foarte atente, pentru că trebuie să aleagă și cu sufletul, dar și cu mintea. Taurii nu găsesc ușor dragostea în anul 2022. Aceștia trebuie să se elibereze de toate cutumele pe care le au și să devină puțin vulnerabili. În 2022 vor învăța cum să fie puternici și siguri pe ei. Pe la jumătatea anului 2022 vor avea parte de o mare surpriză și vor întâlni sufletul pereche. Taurii trebuie să-și îmbunătățească zonele de slăbiciune.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Gemeni

Gemenii sunt fantastic de guralivi, ei trebuie să comunice. Trebuie să învețe să fie entuziasmați și demni de încredere. Pe la jumătatea anului, Gemenii vor avea parte de o mare surpriză, chiar să-și întâlnească sufletul pereche.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Rac

Racul trebuie să lucreze la abilitatea de a se ierta pe el. Aceștia iartă, dar nu uită pentru nimic în lume. Anul următor ar trebui să găsească o activitate de zi cu zi care să le permită să se elibereze de toate cutumele.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Leu

Nativele Leu au nevoie de cineva care să înțeleagă cu adevărat ce este în ele. Leii sunt însoțiți mereu de noroc. 2022 este anul în care începeți să credeți în voi. În acest an, trebuie să te concentrezi asupra prezentului, dar și viitorului și să abandonezi trecutul. 

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Fecioară

Astrele te vor face să trăiești un an foarte fluctuant și în ceea ce privește viața sexuală. 2022 va fi un an al schimbărilor și al revelației. Învață să privești lucrurile în mod obiectiv și vei găsi fericirea acolo unde te așteptai cel mai puțin. Fiți realiști!

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Balanță

Balanțele pot conta pe anul 2022, pentru a-și readuce încrederea în viață. Vor fi din nou plini de speranță și trebuie să mai lase garda jos. O Balanță tristă este o Balanță care nu are dragoste. Acestea fără dragoste se dezechilibrează, ele trebuie să trăiască pentru cineva.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Scorpion

Anul acesta, dacă vor fi singuri, Scorpionii trebuie să se lupte cu singurătatea, să o accepte, pentru că au o perioadă cu certuri intense. Dacă vor rămâne credincioși familiei, vor trece peste aceste praguri destul de dificile din viața lor sau vor rămâne singuri.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Săgetător

Anul acesta, Săgetătorii vor avea parte de schimbări majore, chiar și în viața amoroasă. Este posibil să începeți o afacere, să treceți la o altă etapă. Nu va fi o perioadă ușoară, dar mereu veți găsi resursele necesare să treceți peste.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Capricorn

Stabilitatea Capricornilor, în iubire, ar putea suferi o schimbare. Aceștia ar putea fi mai deschiși la experiențele de viață, în general, ei fiind mai conservatori. Nativii singuri vor înțelege că este momentul să le mai dea o șansă celor care demonstrează în realitate interes pentru ei.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Vărsător

Indiferent de starea în care se află relația lor actuală, anul 2022 va fi un an în care vor merge mai departe cu alegerea pe care au făcut-o și nu vor regreta. Cei care sunt singuri se vor concentra mai mult pe ei și vor găsi persoana potrivită în fața căreia să se deschidă. Dacă au o relație serioasă, vor face următorul pas cu multă înțelepciune și responsabilitate emoțională.

Horoscopul dragostei pentru 2022 - Pești

Pentru nativii zodiei Pești, anul 2022 va fi un an al eliberării. Aceștia vor avea mai multe oportunități de lucruri noi, iar experiențele lor vor fi mult mai intense.

×
Parteneri
Horoscop 30 martie 2023. Leii sunt încrezători, Fecioarele găsesc pacea
x close