Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop maritim, cu Mihai Voropchievici. Ce semn acvatic ești în funcție de data nașterii

Horoscop maritim, cu Mihai Voropchievici. Ce semn acvatic ești în funcție de data nașterii

Mihai Voropchievici a prezentat, sâmbătă, la Adevăruri ascunse, un horoscop pe care l-a caracterizat drept drăguț, simpatic, și care are denumiri din zona mării: horoscopul maritim. Iată ce semn acvatic ești în funcție de data la care te-ai născut.

Horoscop maritim, cu Mihai Voropchievici. Ce semn acvatic ești în funcție de data nașterii
de Gabriel Dano    |    24 Iul 2021   •   19:33

"Horoscopul acesta nostim, drăguț, simpatic vine cu denumiri din zona mării.

21 martie - 20 aprilie: Cârma. Acești nativi sunt sub incidența cârmei. Ei conduc, au vitalitate, o capacitate extraordinară de concentrare, de cunoaștere, dar și de explorare. Marea i-a înzestrat cu multă energie fizică și spirituală. Sunt oameni veseli, deschizători de drumuri. În afară de asta, au și o statură impozantă și nu trec neobsrvați.

21 aprilie - 21 mai: Far. Acești nativi au stabilitate și siguranță. Inspiră încredere, securitate celor din jurul lor și întotdeauna rădăcinile lor sunt foarte importante, sunt foarte bine ancorați în actualitate. Sufletul lor nobil nu face altceva decât să iubească și dreptatea. Sunt pragmatici, practici, fermecători și rafinați, sufletiști. Au în schimb o meteahnă - nu le plac schimbările și adesea lecțiile vieții sunt despre a învâța să fie flexibili.

22 mai - 21 iunie. Val. Persoanele acestea sunt flexibile, deschise, se adaptează tuturor cerințelor, schimbărilor, iubesc noutățile, descoperirile, dar și experiențele inedite. Sunt niște oameni cu capacități incredibile de adaptare și de regenerare.Se simt foarte bine în mijlocul oamenilor, absorb informații precum un burete și le prelucrează sau le dau mai departe.

22 iunie - 22 iulie. Scoica.  Marea este casa sufletului lor și au un tumult în sufletul lor. Dorul sufletului lor e legat de familie și de cei dragi. Dorința acestor nativi este să aibă casa undeva în preajma unei ape. Au un suflet larg, nenumărate talente și o latură emoțională foarte bine dezvoltată. De-a lungul vieții, au de lucrat cu propriile sensibilități și propria vulnerabilitate.

23 iulie - 22 august. Ancora. Au adevărate calități de lideri. Statornicia este la ei o virtute. Cred în propriul sistem de valori, dar au tendința de a fi fixiști. Iubirea, în diversele sale forme este viața pentru acești nativi.

23 august - 21 septembrie. Stea de mare. Vor mereu ordine și disciplină, trăiesc cu responsabilitate micile plăceri ale vieții. Au drag de frumos și estetic, dar au înclinație și către tandrețe, iubire, o căldură aparte a simțământului de dragoste pe care îl oferă. Marea îi oferă înclinația spre cunoaștere profundă a sinelui, dar și a celorlalți.

Continuarea, în materialul video:

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici Adevăruri ascunse
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close