Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Horoscop rune 10-17 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii primesc sfaturi de la Şeful suprem, Gemenii au o săptămână cu bucluc

Horoscop rune 10-17 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii primesc sfaturi de la Şeful suprem, Gemenii au o săptămână cu bucluc

Horoscop rune 10-17 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit secretele runelor pentru fiecare nativ al zodiacului, sâmbătă, la emisiunea Adevăruri ascunse, de la antena3.ro.

Horoscop rune 10-17 iulie 2023, cu Mihai Voropchievici. Săgetătorii primesc sfaturi de la Şeful suprem, Gemenii au o săptămână cu bucluc
Sursa foto: antena3.ro
de Georgiana Adam    |    08 Iul 2023   •   18:30

Horoscop rune pentru Berbec

Berbecul intră în atenția unei rune care îl obligă să-și mobilizeze toate forțele pentru a-și consolida poziția și la serviciu, și acasă, și în societate. Pentru că Berbecul, crezând că e pe cai mari, n-a mai acționat și n-a mai ieșit în evidență, iar undeva a intrat într-un con de umbră. Dacă vă veţi mobilizați toate forțele, veți triumfa.

Horoscop rune pentru Taur

Taurul foarte curând va afla un adevăr important care-i poate marca viața i-o poate schimba. Depinde de fiecare Taur ce a făcut. Dacă este cu marcaj de schimbare, înseamnă că a făcut niște lucruri bune în favoarea lui. Dacă îl marchează, înseamnă că undeva a deranjat pe cineva și a lovit.

Horoscop rune pentru Gemeni

A venit vara şi Gemenii se duc la plajă, la soare, la mare, la munte. Simbolul dragostei apare la ei şi este ceva nou, fierbinte. Aveți grijă că vă paște o dragoste nouă și pasională. De asemenea, aveți grijă să nu vă acapareze, că nu mai scăpați. Iulie este o lună cu bucluc pentru multe zodii. 

Horoscop rune pentru Rac

Racul află și este aproape o certitudine faptul că cineva care se gândește intens la el îi va trimite un cadou minunat. 

Horoscop rune pentru Leu

Leul primește un sfat decisiv, hotărâtor: lăsați la o parte problemele și grijile legate de trecut, lăsați necazurile în urmă și pregătiți-vă pentru o săptămână mult mai bună decât cea precedentă. 

Horoscop rune pentru Fecioară

Fecioara se dezlănțuie, trebuie să-și mobilizeze toate forțele ca să susțină o bătălie furtunoasă. Dar runa încearcă s-o tempereze, spunându-i: Dragi Fecioare, rămâneți calme, totul se va aranja fără uragan și fără tornade. Deci e foarte bine. 

Horoscop rune pentru Balanţă

Dacă săptămâna precedentă a fost bună, aceasta este mai dură. Trebuie să aibă putere, forță, tărie, este o săptămână mai anevoioasă, cu niște probe de încercări, dar  astrele vă încurajează să fiți puternici și rezistenți. 

Horoscop rune pentru Scorpion

Scorpionul primește vești bune, cadouri, surprize și chiar o sumă de bani importantă. Deci undeva au fugit norii de deasupra zodiei Scorpionului și au început încet-încet să se miște lucrurile în favoarea lui. 

Horoscop rune pentru Săgetător

În schimb, necunoscutul unde putea să se instaleze decât într-o zodie de foc? Deci Săgetătorul a intrat pe simbolul necunoscutului. Deci el și Doamne, Doamne. El vrea neapărat să i se respecte un pic acea libertate pe care el și-o dorește și o are întotdeauna, să nu fie deranjat, să nu fie pus în fața unor întrebări. Săptămâna care vine este învăluită pentru ei într-o aură de mister. Nu știm ce-l frământă, dar el știe și va vorbi cu Şeful suprem, mai ales că este protejat triplu ca zodie. Este cea mai protejată zodie și va găsi rezolvarea acelor mici frământări. Fiecare are ceva pe suflet.

Horoscop rune pentru Capricorn

Capricornul e pregătit să înceapă o viață nouă, se revigorează, renaște și ca disponibilități fizice, și ca psihice a ținut cont să schimbe cu o săptămână înainte macazul. El trebuia să schimbe macazul, modalitatea de a acționa și în momentul când a schimbat-o deja au apărut lucrurile benefice pentru el. 

Horoscop rune pentru Vărsător

Vărsătorul ajunge în situația în care, în sfârșit, au reușit. În sfârșit vor putea găsi răspunsul tuturor problemelor, tuturor lucrurilor care-i frământă de o perioadă de timp, dar cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Deci să nu luați hotărârea singuri. 

Horoscop rune pentru Peşti

Peștii au o săptămână de mesaje. Dacă o săptămână au fost pe coclauri, acolo și-au făcut prieteni și încep să le dea SMS-uri, mesaje și ei peste două săptămâni iar pleacă pe undeva, dacă nu se îndrăgostesc între timp. 

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close