Antena 3 CNN România la vot Liderii PP-USL au depus coroane la Mausoleul de la Mărăşeşti şi au transmis un mesaj de suflet: "Credinţă în România"

Liderii PP-USL au depus coroane la Mausoleul de la Mărăşeşti şi au transmis un mesaj de suflet: "Credinţă în România"

Moment solemn la Mausoleul de la Mărăşeşti. Membrii PP-USL au depus coroane şi au ţinut un moment de reculegere în memoria eroilor care s-au jertfit în Primul Război Mondial şi au făcut posibilă reîntregirea ţării. La monumentul care adăposteşte rămăşiţele a peste 5000 de soldaţi şi ofiţeri, membrii PP-USL au transmis un mesaj de suflet, pe care l-au imprimat şi pe coroane: "Credinţă în România".

Liderii PP-USL au depus coroane la Mausoleul de la Mărăşeşti şi au transmis un mesaj de suflet: "Credinţă în România"
de Gabriel Dano    |    27 Noi 2020   •   09:30

Cu steaguri albe şi coroane în mâini, aşa au păşit pe treptele Mausoleului de la Mărăşeşti liderii umanişti. În locul încărcat de istorie unde mii de piepturi au strigat la unison "Pe aici nu se trece!", s-au aflat şi Ioana Ramona Bruynseels şi Daniel Ionaşcu, doi dintre candidaţii pe care PP-USL i-a propus pentru Senat.

"Când au spus şi au dmonstrat că Pe aici nu se trece, eroii de la Mărăşeşti au avut credinţă în Dumnezeu, în România şi într-un destin mai bun pentru familiile şi naţiunea lor", a declarat Ioana Ramona Bruynseels, chiar din locul în care mii de soldaţi s-au jertfit pentru patrie şi Marea Unire.

"Eroii noştri ne-au deschis porţile unităţii naţionale", a declamat, plin de emoţie, şi Daniel Ionaşcu. După momentele de reculegere, liderul PP-USL a şinut să transmită un mesaj de suflet românilor:

"Trebuie ca revolta noastră interioară a fiecăruia, pe 6 decembrie, să o exprimăm cu toţii pe buletinul de vot. Ca România să devină acasă la noi, pentru ca România să fie ţara libertăţii şi drepturilor noastre, pentru ca să avem credinţă în România! Pe 6 decembrie este şansa devenirii noastre ca români. Dumnezeu să binecuvânteze România!"

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: PP-USL Mărăşeşti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close