Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Senatorul PSD Radu Preda și-a dat demisia după ce a fost trecut 'la rezerve' pe listele pentru alegeri

Senatorul PSD Radu Preda și-a dat demisia după ce a fost trecut 'la rezerve' pe listele pentru alegeri

Radu Preda, senator PSD de Dolj și fin al Liei Olguța Vasilescu, și-a dat demisia din PSD, în această seară, după ce a fost trecut 'la rezerve' pe listele pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Senatorul PSD Radu Preda și-a dat demisia după ce a fost trecut 'la rezerve' pe listele pentru alegeri
Sursa foto: Facebook / Radu Preda
de Alin Tarnovschi    |    20 Oct 2020   •   20:55

Radu Preda și-a anunțat demisia din PSD, în această seară, printr-o postare pe Facebook în care a explicat și motivul pentru care, după 14 ani, a decis să părăsească partidul.

De asemenea, senatorul a anunțat că s-a înscris în PMP și va fi candidatul PMP Dolj la Senatul României pe prima poziție.

Potrivit unor surse, cel care ar fi luat decizia de a-l trece pe Radu Preda pe locul 11 pe liste i-ar fi aparținut lui Claudiu Manda, soțul Liei Olguța Vasilescu.

"După o muncă de 14 ani în Partidul Social Democrat și după patru ani în care am depus eforturi continue pentru a-mi face datoria cu rezultate foarte bune la Senatul României ca și senator al PSD Dolj, echipa din care fac parte m-a propus ca și candidat la Camera Deputaților pe locul 11, loc la rezerve.

Acesta este punctul culminant al unei perioade lungi, în care am muncit mult pentru echipa PSD tot timpul in linia 1, fără compromisuri și fără jumătăți de măsură.

Astăzi, drumurile noastre se despart. Munca mea politică va continua din acest moment într-o echipă mică, dar care a deschis pentru mine o ușă mare. Voi fi candidatul PMP Dolj la Senatul României, pe locul 1.

Rămân același om pe care deja mulți dintre voi îl cunoașteți și vă aștept alături de mine!

Ar mai fi multe de spus, însă consider că nu e nici locul și nici momentul potrivit. Cu prietenie, Radu", a scris Radu Preda în postarea de pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Radu Preda
Parteneri
Cod galben de lapoviță și ninsoare, în jumătate din țară!
x close