Antena 3 CNN Alegeri parlamentare 2020 Răsturnare de situație la alegerile parlamentare 2020. Rezultat-surpriză în ultimul exit-poll

Răsturnare de situație la alegerile parlamentare 2020. Rezultat-surpriză în ultimul exit-poll

Mihai Gâdea a comentat, duminică seară, la începutul Ediției speciale care încheie ziua alegerilor parlamentare 2020, cele mai noi date ale exit-poll-ului prezentat de Antena 3 la ora 21.00.

Răsturnare de situație la alegerile parlamentare 2020. Rezultat-surpriză în ultimul exit-poll
Sursa foto: foto: captura Antena 3
de Gabriel Dano    |    06 Dec 2020   •   19:22

"Este ziua în care România își alege viitorul. MIza acestei zile este una uriașă, suntem chemați la urne 18 milioane de oameni, iar răspunsul românilor a fost cu totul și cu totul surprinzător.. Niciodată în istoria postdecembristă nu a venit la vot un număr într-atât de mic de oameni la alegeri parlamentare.

Sigur, pandemia este un răspuns, dar nu este singurul răspuns. La sediile partidelor în această seară va fi o emoție uriașă pentru că ceea ce noi avem în momentul de față este o răsturnare de situație. Toată lumea aștepta anumite rezultate, dar iată că exit-poll-ul, singurul din România, difuzat de postul nostru de televiziune la ora 21.00, anunță surprize majore", a spus Mihai Gâdea.

Alegeri parlamentare 2020. Cum se văd alegerile de la CURS-AVANGARDE

"E bai mare! În cazul unora, evident. Alții se bucură. Am urmărit de dimineață cursul alegerilor și dacă pe la prânz părea că se conturează niște lucruri, de câteva ore de când suntem aici, la CURS-AVANGARDE ni s-au dat și nouă previziunile peste cap. 'Sunt surprize' este puțin spus", a spus Sergiu Cora.

Alegeri parlamentare 2020. Aproape 5,5 milioane de români au votat până la ora 19.00. Prezenţa la vot, aproximativ 30%

Alegeri parlamentare 2020. Aproximativ 19 milioane de români sunt aşteptaţi, astăzi, la urne, pentru a decide cine vor fi cei 465 de parlamentari care vor decide viitorul României în următorii patru ani. Antena 3 te ţine informat minut cu minut despre ce se întâmplă în secţiile de votare, dar şi în culisele partidelor, iar la ora 21.00 doar de la noi află întreaga ţară primele rezultate ale alegerilor.

Tot la Antena 3 poţi câştiga o maşină de parlamentar: Dacia Duster. Tot ce trebuie să faci este să descarci aplicaţia Sinteza Zilei, să urmăreşti Antena 3, să afli indiciile oferite oră de oră şi să răspunzi la întrebări.

La finalul zilei, telespectatorul care a răspuns corect la toate cele zece întrebări adresate pe parcursul întregii zile poate câştiga un autoturism Dacia Duster. Mai multe amănunte despre concurs:

În ziua votului, te uiţi la Antena 3, descarci aplicaţia Sinteza Zilei şi câştigi Dacia Duster

Tot la Antena 3, la ora 21.00, va fi prezentat singurul exit poll din România. Află primul rezultatele. Toate partidele, toate televiziunile sunt cu ochii pe Antena 3. În exclusivitate, singurul exit poll, singura sursă.
Alegeri parlamentare 2020. Informaţii actualizate minut cu minut

Prezenţa la vot la ora 19.00 este de 29,77%, astfel că 5.417.161 de români şi-au exercitat dreptul până la această oră.

×
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close