Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Au început scandalurile între adversari

ALEGERI LOCALE 2016. Au început scandalurile între adversari

ALEGERI LOCALE 2016. Au început scandalurile între adversari
de S.T.    |    06 Mai 2016   •   15:30

ALEGERI LOCALE 2016. Nici n-a început bine campania electorală, că au şi început scandalurile între adversari. La Iaşi, liberalii sunt acuzaţi că au furat startul încă de ieri, în speranţa că vor reuşi să capete notorietate până pe 5 iunie, când are loc votul.

Organizaţia municipală a PSD îl acuză pe candidatul liberalilor, Marius Bontea, că apelează la trucuri murdare şi pliante mincinoase pentru a-şi denigra principalul contra-candidat. Liberalii ar fi aruncat pe piaţă materiale în care îl atacă pe Mihai Chirică, actualul edil, şi proiectele sale de dezvoltare. Pliantul conţine imagini în care candidatul PNL la Primărie, Marius Bodea, apare sărind la gâtul actualului edil, scrie presa locală. Liberalii neagă că ei ar fi împânzit oraşul cu materialele electorale.

ALEGERI LOCALE 2016. Probleme sunt şi în Alba. Candidatura independentului Mircea Trifu a fost contestată la Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană, alături de cele ale PSD și ALDE. De această dată, contestatarii sunt liberalii care îşi acuză contra-candidaţii că au umplut deja oraşul cu panouri şi afişe electorale.

În replică, Mircea Trifu susţine că PNL încearcă denigrarea adversarilor cu aceleaşi metode vechi de 25 ani, pe care le folosea FSN-ul la începutul anilor 90.

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close