Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Primele date privind incidentele de la secțiile de votare. Vezi anunțul făcut de MAI

ALEGERI LOCALE 2016. Primele date privind incidentele de la secțiile de votare. Vezi anunțul făcut de MAI

ALEGERI LOCALE 2016. Primele date privind incidentele de la secțiile de votare. Vezi anunțul făcut de MAI
de S.T.    |    05 Iun 2016   •   08:34

ALEGERI LOCALE 2016. Toate cele peste 18.600 de secţii de votare au fost deschise duminică, la ora 07.00, nu au fost înregistrate incidente privind securitatea, secţiile fiind predate în siguranţă preşedinţilor birourilor electorale, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog.

„Vreau să subliniez rolul deosebit de important al preşedinţilor secţiilor de votare în cazul semnalărilor sistemului de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal, în special în situaţiile de posibil vot multiplu”, a spus Dajbog.

ALEGERI LOCALE 2016. Angajaţii Ministerului Afacerilor Interne aflaţi în apropierea secţiilor de votare vor prelua toate sesizările preşedinţilor secţiilor, dacă sunt semnalate situaţii de vot multiplu, şi vor declanşa investigaţii în fiecare caz în parte.

ALEGERI LOCALE 2016. Mobilizare impresionantă de forțe la alegeri. Zeci de mii de angajați MAI asigură un vot fără incidente

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close