ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE PRIMĂRIA CONSTANŢA. Cine a căștigat PRIMĂRIA CONSTANŢA

de D.G.    |    06 Iun 2016   •   01:41
ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE PRIMĂRIA CONSTANŢA. Cine a căștigat PRIMĂRIA CONSTANŢA

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA. Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) la funcţia de primar al Municipiului Constanţa, primarul interimar Decebal Făgădău, şi-a anunţat victoria în alegerile locale de duminică 5 iunie, în urma realizării numărătorii paralele din majoritatea secţiilor de votare, potrivit Agerpres. ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA. La 45 de minute după miezul nopţii, Decebal Făgădău, liderul Organizaţiei municipale Constanţa a PSD şi primar interimar al oraşului, s-a declarat câştigător în cursa electorală pentru funcţia de primar, în cadrul unei scurte declaraţii de presă la sediul său de campanie, înconjurat de o parte din echipa de consilieri locali municipali.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA. Ce a spus învingătorul

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA. 'Sunt în măsură să vă comunic rezultatul aproape final al numărătorii paralele. PSD a câştigat funcţia de primar al Constanţei la o diferenţă de aproape 7.000 de voturi. Rezultatul din această seară mă mulţumeşte pe de o parte. Prezenţa scăzută la vot trebuie să fie considerată un vot de blam pentru actuala clasă politică. Îi felicit pe toţi competitorii politici indiferent de modul în care au ales să facă campanie. Îmi doresc ca în Consiliul Local să existe un singur partid, cel al constănţenilor. Vă asigur de o întreagă transparenţă, de dialog cu constănţenii. Vom organiza o conferinţă de presă în care vă vom prezenta proiectele noastre. Săptămânal, împreună cu un consilier local voi vizita câte un cartier al Constanţei. Vom continua schimbarea şi în partid, vom face o analiză atentă. Îi asigur pe constănţeni că cel de al 55-lea primar al municipiului va fi primarul tuturor', a declarat Făgădău.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA CONSTANŢA La finalul declaraţiei de presă, Decebal Făgădău a adresat un cuvânt de mulţumire şi colegilor de partid din echipa de campanie, adăugând că fără ei nu ar fi reuşit nimic. 'Am câştigat cam 70% dintre secţiile de votare, 30% le-am pierdut. Trebuie să continuăm reforma în partidul nostru. Ajutaţi-mă în acest mandat', a mai spus Făgădău.

x close