Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA PLOIEȘTI
06 Iun 2016   •   15:01

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Candidatul PNL Adrian Dobre câștigă Primăria Ploiești, conform numărătorii paralele parțiale făcute de liberali și de social-democrați, pe locul secund clasându-se candidatul PSD, Cristian Ganea.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Adrian Dobre a declarat că, după contabilizarea voturilor din peste 70% din totalul secțiilor de votare, reiese că a obținut cu peste 3.000 de voturi mai mult decât următorul clasat, care este candidatul PSD, Cristian Ganea.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Senatorul PSD Augustin Mitu a declarat, pentru AGERPRES, că, potrivit numărătorii paralele parțiale făcute până la acest moment de partid, candidatul PNL la funcția de primar al Ploieștului, Adrian Dobre, a obținut cu aproximativ 2.000 de voturi mai mult decât Ganea.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIEȘTI. "Este un rezultat pe care îl așteptam. (...) Sunt pregătit, am foarte multă experiență în administrația publică, am și mulți colegi cu foarte multă experiență care îmi vor fi foarte aproape în acest drum de patru ani cel puțin", a declarat Dobre.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIEȘTI. Pe de altă parte, Ganea a declarat, pentru AGERPRES, că îl felicită pe Adrian Dobre, mulțumindu-le, în același timp, celor care l-au sprijinit.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIEȘTI. "Alegerile locale s-au încheiat. A fost o perioadă dificilă în care am avut o campanie electorală grea, dar frumoasă. Am simțit sprijinul echipei PSD Ploiești, oameni care au avut încredere în mine și m-au sprijinit necondiționat. Le mulțumesc ploieștenilor, atât celor care m-au votat, cât și celor care s-au prezentat la urne, dând dovadă de responsabilitate și de spirit civic. Îl felicit pe domnul Adrian Dobre, iar dumneavoastră vă promit că vom continua împreună. Vom propune Ploieștiului un plan de dezvoltare pe 20 de ani care să țină cont de ceea ce toți politicienii au promis în campania electorală. Ține de responsabilitatea și respectul nostru față de cetățeni să ne ținem de cuvânt", a spus Ganea.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Numaratorile paralele ale partidelor il dau castigator la Ploiesti pe Adrian Dobre, candidatul PNL. De altfel, dupa numaratoarea paralela a liberalilor din jumatate din sectiile de votare, Adrian Dobre avea un avans de aproape 2.000 de voturi fata de clasatul pe locul doi, Cristian Ganea, de la PSD, potrivit Hotnews.ro, citat de jurnalul.ro. ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIA PLOIEȘTI 

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Cel din urma l-a si sunat pe candidatul PNL pentru a-l felicita pentru victorie.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  "In primul rand trebuie sa le multumesc ploiestenilor pentru increderea pe care mi-au acordat-o, este o mare responsabilitate, avem foarte multe lucruri de facut in orasul Ploiesti, foarte multe proiecte despre care le-am vorbit ploiestenilor si aceste proiecte trebuie duse la bun sfarsit. Este o victorie foarte importanta si Ploiestiul si judetul Prahova vor avea un cuvant foarte greu de spus in ceea ce inseamna viitorul PNL-ului in aceasta zona", a declarat Adrian Dobre, dupa aflarea rezultatelor provizorii.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Tentativă de mită

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Poliţiştii au întocmit, duminică, un dosar penal pentru tentativă de vot multiplu după ce o persoană care a mers într-o secţie din oraşul Vălenii de Munte a fost surprinsă încercând să introducă în urnă două buletine de vot de acelaşi tip. ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI Potrivit preşedintelui Biroului Electoral Judeţean (BEJ) Prahova, Aura Daniela Popescu, cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vălenii de Munte.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI De asemenea, procesul de votare a fost suspendat timp de aproximativ 15 minute într-o secţie din comuna Filipeştii de Târg, după ce între simpatizanţii unor partide a avut o altercaţie.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI Totodată, într-o secţie din localitatea Râfov, un observator al Pro Democraţia a intrat în cabina de vot împreună cu un alegător, iar la Puchenii Mari o femeie a fost amendată cu suma de 600 de lei după ce şi-a fotografiat buletinul de vot.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI Pentru ce a votat candidata ALDE

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI Candidatul ALDE pentru funcţia de primar al Ploieştiului, deputatul Graţiela Gavrilescu, a declarat că a votat pentru un oraş curat şi civilizat, îndemnându-i pe cetăţeni să iasă la vot.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  "Am votat pentru un oraş civilizat, pentru un Ploieşti curat, sănătos, cu gândul la copiii noştri, la modul în care ei vor învăţa în creşe şi grădiniţe civilizate, la un spital aşa cum ne trebuie nouă, tuturor românilor, ploieştenilor şi prahovenilor, la cât mai multe spaţii verzi. (...) Îmi doresc ca aici, la Ploieşti, lucrurile să se schimbe şi să vedem împreună cum reuşim măsurile pe care le-am gândit să le punem în operă în perioada următoare", a declarat Graţiela Gavrilescu după exercitarea dreptului la vot.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Ea i-a invitat pe ploieşteni şi prahoveni să iasă la vot, demonstrând astfel că sunt buni români.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  "Invit toţi ploieştenii, toţi prahovenii să îşi exercite dreptul la vot conform Constituţiei. Este esenţial pentru ca împreună să putem să construim oraşul care ne trebuie. Eu doresc tuturor ca astăzi să iasă din case şi cred că esenţial este să se gândească la viitorul Ploieştiului, Prahovei şi al României. Asta înseamnă să fii un bun român", a spus Gavrilescu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Potrivit datelor oferite de autorităţi, pentru aceste alegeri au fost amenajate în Prahova 623 de secţii de votare, numărul alegătorilor aşteptaţi la urne fiind de 673.999.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI. Ce au votat liberalii

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Ploieşti a declarat, duminică, după exercitarea dreptului la vot, că îşi doreşte ca cetăţenii să îşi demonstreze spiritul civic ieşind la urne şi votând pentru un oraş cât mai frumos.

 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  "Trebuie să aducem lumină în Ploieşti, să avem un oraş cât mai frumos şi îmi doresc ca toţi ploieştenii să vină să voteze, să îşi demonstreze spiritul civic şi să fim unul dintre oraşele care, prin prezenţa la vot, să fim pe primele locuri în ceea ce priveşte alegerile de azi", a afirmat Dobre.

 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Potrivit datelor oferite de autorităţi, pentru aceste alegeri electorale au fost amenajate în Prahova 623 de secţii de votare, numărul alegătorilor aşteptaţi la urne fiind de 673.999.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMĂRIAPLOIEȘTI. Ce a votat Savu

 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI   Senatorul Daniel Savu, candidat independent la Primăria Ploieşti, a declarat duminică, la ieşirea de la urne, că a votat pentru o schimbare în bine a oraşului, spunând că îşi doreşte ca municipiul reşedinţă de judeţ să devină un reper în ţară.

 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  "Astăzi am votat pentru o schimbare în bine a oraşului Ploieşti, dar şi pentru un fel de a aborda administraţia locală în interesul ploieşteanului. Este o dorinţă a mea care sper să se îndeplinească pentru binele acestui oraş. Schimbarea este necesară. Sper ca Ploieştiul să devină un reper în această ţară privind modul în care trebuie să se facă administraţie locală şi să se conducă administraţia locală, ca să fiu mai precis în exprimare", a declarat Savu.

 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA PLOIESTI  Potrivit datelor oferite de autorităţi, pentru aceste alegeri electorale au fost amenajate în Prahova 623 de secţii de votare, numărul alegătorilor aşteptaţi la urne fiind de 673.999.

sursa: agerpres

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close