Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE
06 Iun 2016   •   15:25

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. Candidatul PSD Daniel Cristian Stan şi-a anunţat victoria în alegeri pe pagina sa de facebook.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. „Multumesc targovistenilor pentru incredere!” a scris acesta pe pagina sa de socializare.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. Candidatul PSD Cristian Daniel Stan a câştigat alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Târgovişte, PSD câştigând, de asemenea, primăriile altor trei oraşe şi 55 de comune din judeţul Dâmboviţa, conform numărătorii paralele realizate de partid, scrie news.ro. ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. Ce au spus liderii PSD

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, candidat PSD pentru un nou mandat, a declarat că a votat pentru continuitate, scrie agerpres.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. ''Am votat pentru continuitate la Primăria Municipiului Târgovişte, pentru continuitate la nivel judeţean, pentru echipe bune şi puternice de consilieri locali şi judeţeni, care să poată transforma în bine Târgoviştea şi judeţul Dâmboviţa. Am votat împotriva celora care în această campanie electorală au asociat lumea interlopă la activităţile politice, lucru care se dovedeşte a fi confirmat de multe acţiuni de ieri, de alaltăieri şi chiar din cursul zilei de astăzi'', a afirmat Ţuţuianu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE. Acesta a votat în Târgovişte şi a venit la secţia de votare împreună cu soţia lui.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE Ce a spus candidatul PSD

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Târgovişte, Cristian Stan, a declarat că a votat pentru un oraş modern, care să se dezvolte.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE ''Am votat pentru o Târgovişte modernă, am votat pentru o Târgovişte care respectă cetăţenii, pentru un oraş care să se dezvolte. Şi, bineînţeles, am votat pentru binele nostru, al tuturor (...). Târgoviştenii trebuie să iasă la vot, trebuie să îşi decidă singuri viitorul, fac o alegere foarte importantă, nu numai pentru ei, ci şi pentru copiii lor şi a vota înseamnă a fi responsabil'', a spus Cristian Stan.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE Acesta a venit la secţia unde a votat însoţit de familie, de candidaţi PSD la Consiliul Local Târgovişte, precum şi de preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close