Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Un membru al unei secţii de votare a fost exclus pentru că soţia lui este candidat

ALEGERI LOCALE 2016. Un membru al unei secţii de votare a fost exclus pentru că soţia lui este candidat

ALEGERI LOCALE 2016. Un membru al unei secţii de votare a fost exclus pentru că soţia lui este candidat
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Iun 2016   •   16:36

ALEGERI LOCALE 2016. Un membru al secţiei de votare nr. 24 din municipiul Galaţi a fost exclus din biroul secţiei de vot, după ce preşedintele secţiei a sesizat faptul că soţia acestuia este candidat PMP la Consiliul Local Galaţi, a declarat purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Municipal (BEM) Galaţi, Cristian Gâscă, scrie Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit acestuia, situaţia contravenea art. 44 din Legea 115/2015, motiv pentru care soţul candidatei a fost exclus din biroul secţiei de vot, situaţie transmisă şi înregistrată la BEM.

ALEGERI LOCALE 2016. Totodată, preşedintele secţiei de vot nr. 24 a mai sesizat BEM cu privire la faptul că a anulat un buletin de vot pentru primar, după ce a sesizat că unui alegător i s-au înmânat două buletine de vot pentru primar, în loc de unul.

ALEGERI LOCALE 2016. Alegătorul a votat pe ambele buletine de vot, dar nu a apucat să le introducă pe ambele în urnă, aşa că preşedintele secţiei de votare a anulat unul dintre cele două buletine votate.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close