Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Atac dur în interiorul PNL: Am procedat ca Iliescu în anii 90. A fost în înfrângere devastatoare

Atac dur în interiorul PNL: Am procedat ca Iliescu în anii 90. A fost în înfrângere devastatoare

Atac dur în interiorul PNL: Am procedat ca Iliescu în anii 90. A fost în înfrângere devastatoare
06 Iun 2016   •   19:34

Fostul candidat la Primăria sectorului 5, deputatul PNL Ovidiu Raețchi, lansează o analiză crudă la adresa formațiunii liberale după eșecul în alegerile locale.

"Putem alege să privim partea goală (Bucureşti, Constanţa, Craiova) sau partea plină a paharului (Cluj, Oradea). În funcţie de asta, vom vorbi despre „o înfrângere majoră”, o „catastrofă” sau „un scor rezonabil, dar sub aşteptări”. Cred că e mult mai responsabil pentru PNL să alegem prima variantă. Implicaţiile de trend şi de prestigiu ale Bucureştiului sunt covârşitoare. E o înfrângere devastatoare. În urmă cu 24 de ore nimeni nu îşi imagina un Bucureşti 100% roşu.

Insurgenţa începută de Nicuşor Dan la Bucureşti va deveni un val şi mai mare la alegerile parlamentare. Pentru că Nicuşor ştie clar pe cine reprezintă: tinerii educaţi, cosmopoliţi, dinamici şi care sunt nemulţumiţi de sistem în ansamblu. Faptul că au existat câteva zile când Partidul Naţional Liberal, marele modernizator al României, s-a trezit înjurând „ONG-urile lui Soros” sau Institutul Wiesel pentru că îl atacă „în mod interesat” pe Marian Munteanu a fost unul dintre cele mai bizare momente din istoria recentă a partidului. Aşa proceda Iliescu în anii 90. În acest mod ne-am atacat chiar nucleul electoral. Nu ne-au plăcut oengiştii? Nu ne-au plăcut hipsterii? Ei, uite că ne-au bătut de ne-a sunat apa-n cap. Pentru că liberalii sunt oengiştii şi hipsterii de ieri, care trebuie să găsească resurse constante de întinerire, nu să se băbească în funcţii", scrie Ovidiu Raețchi, în Adevărul.

 

×
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close