Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cătălin Predoiu: PSD minte și în programe, și în sondaje. Cum răspunde Gabriela Firea

Cătălin Predoiu: PSD minte și în programe, și în sondaje. Cum răspunde Gabriela Firea

Cătălin Predoiu: PSD minte și în programe, și în sondaje. Cum răspunde Gabriela Firea
de S.T.    |    13 Mai 2016   •   19:41

ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Predoiu acuză PSD că manipulează campania electorală.

„Nicio noutate: PSD minte și în programe, și în sondaje. A început campania de intoxicare în stilul „Ponta – 2014”, cu sondaje de propagandă ieftină aruncate pe piață. De ce le e frică, nu vor scăpa: lupta se va da între PNL și PSD (plus acoliții ALDE și UNPR) și o vom câștiga. Sunt convins că bucureștenii nu vor preda orașul Mafiei din Iflov.
București, PSD nu e în firea ta!”, a scris Cătălin Predoiu pe pagina sa de Facebook.

Cum răspunde Gabriela Firea?

„PSD nu a difuzat niciun sondaj de opinie nici direct, nici pe surse. De la începutul anului nu am mai realizat sondaje cantitative, ci doar calitative în ceea ce privește preocupările bucureștenilor și îngrijorările lor. Ne-am asumat de fiecare dată toate aceste cercetări de piață, așa cum prevede legea. Scornelile domnului Predoiu mă lasă rece. Nu știu la ce știre se referă, la ce cifre se referă. Noi nu am difuzat nimic”, a spus Gabriela Firea, vineri seară, la Antena 3.

„Cât privește „mafia din Ilfov”, vreau să-i aduc aminte că președintele Consiliului Județean Ilfov este liberal, fost prefect de Ilfov, înainte a fost președinte de Consiliu Județean Ilfov un domn de la PDL care actualmente este în organizația PNL Ilfov, 30 de primari din Ilfov din cei 40 sunt liberali”, a mai spus Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei.

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „100 de minute cu Alessandra Stoicescu”

×
Parteneri
Coldea, prima reacție după ce a fost pus sub control judiciar
x close