Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Catalogul electronic, un real succes. Absențele elevilor au scăzut cu peste 25% în școlile și liceele din sectorul 3

Catalogul electronic, un real succes. Absențele elevilor au scăzut cu peste 25% în școlile și liceele din sectorul 3

Catalogul electronic, un real succes. Absențele elevilor au scăzut cu peste 25% în școlile și liceele din sectorul 3
27 Apr 2016   •   23:07

Absențele elevilor în primul semestru al anului școlar 2015-2016 au scăzut cu 27.14% în unitățile de învățământ preuniversitar din Sectorul 3, comparativ cu aceeași perioadă a anului școlar trecut. Robert Negoiță a anunțat performanța într-o postare pe pagina de Facebook, spunând că aceasta statistică este o dovadă că implementarea Catalogului Electronic în școlile din Sectorul 3 a fost o investiție profitabilă.

Edilul a amintit totodată că Primăria Sectorului 3 este prima instituție din țară care a implementat eCatalogul în toate unitățile de învățământ preuniversitar din sector.

Avem dovada ca implementarea eCatalogului in scolile din Sectorul 3 a fost o investitie profitabila! In primul semestru al anului scolar 2015-2016, comparativ cu aceeasi perioada a anului scolar 2014-2015, absentele elevilor au scazut, in medie, cu 27,14%! In liceele teoretice absentele au scazut cu 36,05%, in liceele tehnologice cu 24,19% , iar la nivelul invatamantului gimnazial cu 21,17%.

Dar cel mai important este ca am reusit, cu ajutorul Catalogului Electronic, sa reconstruim increderea parintilor in scoala si profesori, dar si in copiii lor. Primaria Sectorului 3 este prima institutie din tara care a implementat eCatalagoul in toate unitatile de invatamant preuniversitar din sector”, a scris Robert Negoiță pe pagina de Facebook.

 

 

×
Subiecte în articol: Robert Negoita
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close