Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Cristian Petrescu, drept la replică privind informațiile legate de retrocedarea Parcului IOR

Cristian Petrescu, drept la replică privind informațiile legate de retrocedarea Parcului IOR

Cristian Petrescu, drept la replică privind informațiile legate de retrocedarea Parcului IOR
19 Mai 2016   •   12:21

Cristian Petrescu face precizări cu privire la un articol publicat de antena3.ro cu privire la presupusa legătură a acestuia cu cel mai mare jaf din sectorul 3: retrocedarea ilegală a aproape 12 hectare din parcul IOR. Sursa articolul a fost RealitateaBucuresti.ro.

Redăm mai jos, integral, dreptul la replică al domnului Cristian Petrescu, candidat la Primăria Sectorului 3. 

Domnul Cristian Petrescu, candidatul PMP la Primăria Sectorului 3, nu a avut nicio legătură cu retrocedarea  vreunei suprafețe din  Parcul  Al. I. Cuza (fost IOR), decizia fiind luată la nivelul Primăriei Municipiului București. Menționăm că acesta nu  a fost contactat pentru verificarea mesajului transmis, informațiile fiind preluate dintr-o sursă tendențioasă.

Cristian Petrescu, candidatul PMP la Primăria Sector 3:

„O minciună gogonată, care va fi sancționată. Dezvăluirile noastre susținute de documente ale DNA, ANAF, Curțiii de Conturi a României ș Inspectoratului de Stat în Construcții au primit o replică josnică pe anumite canale media. Cum că aș avea vreo legătură cu o retrocedare din Sectorul 3.  Înțeleg că deranjăm prea mult prin adevărurile pe care le transmitem bucureștenilor, susținute de documente și fapte.

Nu numai că îi voi da în judecată, dar mă gândesc serios la sesizarea DNA pentru „foloasele necuvenite” de care s-ar bucura urmăritul penal Robert Negoiță prin folosirea unui ziar propriu pentru calomnierea unui contracandidat, pentru a câștiga un nou mandat de primar.

Vă asigur că nu am absolut nicio legătură cu vreo retrocedare din România, nu doar din Sectorul 3. Și că îmi voi apăra onoarea împotriva calomniilor acestor așa-ziși jurnaliști!”

 

Dispozițiile Primarului General nr. 4333/18.05.2005 și nr. 4334/18.05.2005 privind restituirea în natură a unei suprafețe de teren, conform vechiului amplasament, au fost luate în urma unei sentințe judecătorești.

Departamentul de Comunicare

                                                                                                       PMP Sector 3

×
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close