Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Piedone, lovitură înainte de alegeri. Ce a decis BEC

ALEGERI LOCALE 2016. Piedone, lovitură înainte de alegeri. Ce a decis BEC

ALEGERI LOCALE 2016. Piedone, lovitură înainte de alegeri. Ce a decis BEC
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    27 Apr 2016   •   08:47

ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Popescu Piedone nu mai poate intra în cursa pentru funcţia de consilier în cadrul Primăriei Sectorului 4, potrivit unei decizii a Biroului Electoral Central (BEC), informează Libertatea.ro.

BE a constatat că semnăturile pentru funcția de consilier au fost strânse când era candidat independent pentru funcția de primar. Decizia poate fi contestată în 24 de ore.

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone şi-a depus sâmbătă candidatura pentru Primăria sectorului 4 cu 5.600 de semnături din partea Partidului Puterii Umaniste, a precizat duminică purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral din sectorul 4.

Candidatura lui Cristian Popescu Piedone a stârnit indignarea multora, în speciale a răniților incendiului din Colectiv și a rudelor tinerilor care și-au pierdut viața în acea tragedie. Aceștia au spus că fostul primar nu avea dreptul moral să candideze pentru un nou mandat, ca urmare a tragediei în care și-au pierdut viața 64 de persoane și peste 100 au rămas cu sechele pe viață.

În urma incendiului din 30 octombrie 2015 și-au pierdut viața 64 de persoane, dintre care 27 de persoane au murit în incendiu, 24 în spitalele din țară și 12 dintre răniții transferați în străinătate

Citiți și Raport: Intervenția în cazul Colectiv, o acțiune necoordonată. ISU nu a respectat procedurile. Citiți întregul document

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close