Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Prima reacție a candidatului PSD pentru Primăria Capitalei, după schimbările de la PNL

Prima reacție a candidatului PSD pentru Primăria Capitalei, după schimbările de la PNL

Prima reacție a candidatului PSD pentru Primăria Capitalei, după schimbările de la PNL
Sursa foto: Foto: VideoNews
20 Apr 2016   •   20:50

Partidul Național Liberal a anunțat, miercuri seară, după ce Marian Munteanu și-a retras candidatura pentru Primăria Generală, că îl propune candidat pe Cătălin Predoiu.

Predoiu este al patrulea candidat PNL pentru Primăria București, după Cristian Bușoi, Ludovic Orban și Marian Munteanu. 

"Am decis să îmi asum candidatura pentru Primăria Capitalei. (..) Mă angajez în faţa bucureştenilor că voi concura cu toată energia", a anunţat Cătălin Predoiu.

Gabriela Vrânceanu Firea, candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, a explicat, în ediția de miercuri a emisiunii Subiectiv, că PSD este singurul partid care a demonstrat că este serios. 

"Cred că am dovedit încă o dată că suntem oameni serioși, avem o alianță serioasă, UNPR – PSD, am prezentat mare parte din ideile din program urmează și alte soluții. Eu am înțeles că a existat nemulțumire față de reacția colegilor din societatea civilă și lipsă de solidaritate din partea colegilor de la Sectoare. Dacă domnul Predoiu rămâne până pe 26 aprilie candidat, va fi o confruntare, sper, între proiecte și idei pentru București, la cel mai înalt nivel politic, președinți de organizațiile de București. Noi nu ne schimbăm strategie de câte ori își schimbă PNL candidatul."

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close