Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Klaus Iohannis a votat la liceul „Jean Monnet” din București: Am votat pentru un București modern și european

Klaus Iohannis a votat la liceul „Jean Monnet” din București: Am votat pentru un București modern și european

Klaus Iohannis a votat la liceul „Jean Monnet” din București: Am votat pentru un București modern și european
Sursa foto: Foto: Facebook
05 Iun 2016   •   18:40

ALEGERI LOCALE 2016. Klaus Iohannis a votat duminică în Bucuresti, la Liceul Jean Monnet. Președintele și-a exprimat votul la ora 18.30.

„Pentru mine a fost o premieră. A fost prima dată când am votat în București. Am votat pentru că București este acum și orașul meu. Am votat pentru un București modern și european”, a declarat Klaus Iohannis la ieșirea de la vot.

Întrebat de ce a votat atât de târziu, Klaus Iohannis nu a dorit să ofere un răspuns.

Klaus Iohannis este primul președinte din ultimii 26 de ani care nu a votat la alegeri pâna la ora 18.30. Sotia sa, Carmen Iohannis, a votat duminica dimineața la Sibiu, acolo unde are domiciliul.

Citiți și: Carmen Iohannis a mers singură la vot, la Sibiu: Este o datorie și o necesitate

ALEGERI LOCALE 2016. Purtătorul de cuvânt al PNL Bucureşti, Cezar Preda, susţine că şeful statului, Klaus Iohannis, ar fi avut nişte "probleme tehnice" în privinţa arondării la o secţie de votare şi că îşi va exercita acest drept până la închiderea urnelor

"Niciun om în România nu are dreptul să-şi exercite dreptul la vot decât dacă are îndeplinite condiţiile. Am înţeles că domnia sa a avut probleme tehnice de a fi prins într-o secţie de votare. (...) Nu a putut vota pentru că nu era prins într-o secţie anume, unde trebuia repartizat şi acolo pe o listă suplimentară. Nu ştiu, nu am înţeles, cred că până la ora 21,00 şi preşedintele României va vota", a declarat, duminică, Preda, într-o conferinţă de presă.

Pe 28 aprilie, preşedintele Klaus Iohannis anunţa că şi-a făcut viză de reşedinţă pentru Bucureşti şi că va vota în Capitală la alegerile locale.

Citiți și: PNL: Iohannis va vota până la ora 21,00 din cauza unor probleme tehnice

×
Subiecte în articol: alegeri locale 2016 vot Klaus Iohannis
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close