Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Gorghiu: Cătălin Predoiu a ales să iasă singur după rezultatele la alegeri

Gorghiu: Cătălin Predoiu a ales să iasă singur după rezultatele la alegeri

Gorghiu: Cătălin Predoiu a ales să iasă singur după rezultatele la alegeri
de M.Z.    |    06 Iun 2016   •   16:16

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a spus, luni, că ea și Vasile Blaga nu l-au lăsat singur pe Cătălin Predoiu, duminică seara, după rezultatul alegerilor locale, susținând că aceasta a fost opțiunea lui.

ALEGERI LOCALE 2016. ”Vreau să demontez scenarii de genul celui că Predoiu a fost lăsat singur de liderii PNL. A fost opțiunea lui, că singurel rezultate pe care le aveam erau exit-pollurile”, a spus, luni, copreședintele PNL, Alina Gorghiu.

ALEGERI LOCALE 2016. Potrivit rezultatelor parțiale, candidatul PNL Cătălin Predoiu s-a clasat pe locul al treilea, după Gabriela Firea și Nicușor Dan.

ALEGERI LOCALE 2016. În privința rezultatelor obținute de partid la alegeri, Gorghiu a spus că ”se putea și mai bine”, referindu-se mai ales la Capitală, unde prezența la vot a fost mică.

ALEGERI LOCALE 2016. Cătălin Predoiu şi-a depus mandatul de preşedinte al organizaţiei PNL Bucureşti, ca urmare a rezultatului obţinut în cursa pentru Primăria Capitalei, aşa cum a susţinut duminică, după afişarea exit-poll-urilor finale care l-au plasat pe locul trei, la diferenţă mare de candidaţii PSD şi USB.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close