Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Colaborarea Piedone - Răzvan Sava (PNL) a încetat. Garantat Alina Gorghiu

Colaborarea Piedone - Răzvan Sava (PNL) a încetat. Garantat Alina Gorghiu

Colaborarea Piedone - Răzvan Sava (PNL) a încetat. Garantat Alina Gorghiu
Sursa foto: Foto: Facebook
de M.Z.    |    16 Mai 2016   •   16:55

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, că a aflat din presă despre "alăturarea nefericită" dintre candidatul liberal la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, și fostul edil Cristian Popescu-Piedone, precizând că această "colaborare a încetat", informeză agerpres.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. "A fost o alăturare nefericită a celor doi. Răzvan Sava alături de Cristian Piedone - este o alăturare nefericită și s-a oprit, nu trebuie să iau măsuri pe care să le spun public", a declarat Alina Gorghiu, la Parlament.

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL a explicat că, de la momentul la care a fost sesizat acest lucru, colaborarea dintre cei doi s-a sfârșit brusc. 

ALEGERI LOCALE 2016. "Nu i-ați mai văzut împreună și nici nu o să îi mai vedeți împreună", a arătat Gorghiu, adăugând că "nu a avut plăcerea de a afla despre această colaborare dinainte, ci a aflat din presă".

Citiți și ALEGERI LOCALE 2016. PNL a bătut palma cu Piedone pentru Sectorul 4 al Capitalei

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu-Piedone a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie, în dosarul Colectiv.

ALEGERI LOCALE 2016. Piedone este acuzat de săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru altul un folos necuvenit, cauzând vătămarea intereselor legitime ale unor persoane fizice şi ale sectorului 4 al municipiului Bucureşti.

 

ALEGERI LOCALE 2016. Răzvan Sava, candidatul PNL la Sectorul 4: Piedone a decis să mă susţină, nu e o înțelegere între partide

 

ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, reacție dură la alianța Sava-Piedone: Nu facem alianţe absolut cu nimeni!

 

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close