Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Popescu Piedone poate candida pentru funcţia de consilier local

ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Popescu Piedone poate candida pentru funcţia de consilier local

ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Popescu Piedone poate candida pentru funcţia de consilier local
29 Apr 2016   •   13:56

ALEGERI LOCALE 2016. Judecătoria Sectorului 4 a decis vineri că fostul primar Cristian Popescu Piedone poate candida pentru funcţia de consilier local. 

ALEGERI LOCALE 2016. Instanţa a validat candidatura lui Piedone şi a anulat hotărârea luată de Biroul Electoral de Circumscripţie Sector 4 din 27 aprilie, prin care i s-a respins candidatura la funcţia de consilier local. Decizia nu este însă definitivă. 

ALEGERI LOCALE 2016. "Admite contestaţiile conexate formulate de petenţii Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi Popescu Cristian Victor Piedone. Anulează în parte hotărârea nr. 37/27.04.2016 emisă de Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 4 sector 4, în sensul că validează candidatura lui Popescu Cristian-Victor Piedone pentru Consiliul Local al Sectorului 4 al Municipiului Bucureşti, propusă de Partidul Puterii Umaniste (social-liberal). Cu drept de apel în termen de 24 de ore de la pronunţare la instanţa ierarhic superioară, cerere de apel care se depune la Tribunalul Bucureşti", se arată în decizia instanţei. 

ALEGERI LOCALE 2016. Motivul invocat de Biroul Electoral Sector 4 în hotărârea dată pe 27 aprilie era faptul că, în cazul lui Piedone, au fost completate în acelaşi timp liste de susţinători pe lista Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), dar şi pentru candidatura sa ca independent la funcţia de primar al sectorului 4. 

ALEGERI LOCALE 2016. Cristian Popescu Piedone are o decizie definitivă în instanţă prin care nu are dreptul să candideze pentru funcţia de primar al sectorului 4. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Cristian Popescu Piedone
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close