Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 PNL mizează pe decizia CCR privind alegerile locale. Predoiu anunță "o luptă pe viață și pe moarte pentru democrația din România"

PNL mizează pe decizia CCR privind alegerile locale. Predoiu anunță "o luptă pe viață și pe moarte pentru democrația din România"

PNL mizează pe decizia CCR privind alegerile locale. Predoiu anunță "o luptă pe viață și pe moarte pentru democrația din România"
Sursa foto: Foto: Agerpres
21 Apr 2016   •   17:15

Liberalii au validat, joi, candidaturile pentru Primăriile din București, cea Generală și cea pentru Sectorul 3, dar și alte două primării din țară.

Copreședinții PNL, Alina Gorghiu și Vasile Blaga, au vorbit despre cele mai recente decizii ale partidului.

“Vă asigurăm că vom refuza să mai intrăm în discuții care nu au legătură cu Bucureștiul. Pe data de 4 mai, o dată foarte importantă pentru PNL, nu are importanță cine a făcut sesizarea, ce instanță a acceptat-o, vorbesc despre alegerile în două tururi, este o dată care nu are relevanță pentru PNL, ci la sistemul democratic de alegeri din România. Data de 4 mai va fi un succes, prin soluția pronunțată de CCR. În al doilea rând, al doilea subiect, este legat de o declarație a ministrului Muncii, în care domnia sa spune că va găsi Guvernul surse de finanțare pentru proiectul devenit lege legat de indemnizațiile pentru mame, însă vreau să fie foarte clar, problema era găsirea acestor surse la data la care legea prevede rezolvarea acestei probleme, la 1 iulie”, a explicat Alina Gorghiu.

În plus, al patrulea candidat al PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu, a anunțat că urmează o luptă pe viață și pe moarte pentru democrația din România, nu doar pentru București.

“Astăzi am fost onorat să primesc votul din partea colegilor liberali. Vă asigur pe toți de determimnarea mea totală de a câștiga această competioțioe. PNL este mai puternic decât PSD, pentru că suntem o echipă, nu ne jucăm cu această campanie și vom lupta ca să câștigăm, așa cum am făcut și în 2014. Cred în victoria noastră și fac un apel către toți simpatizanții și membri PNL să se mobilizeze într-o competiție pe viață și pe moarte, nu doar pentru soarta Bucureștiului, dar pentru toată țara, pentru că cine câștigă Bucureștiul va conduce și Guvernul din toamnă. Și ar fi o catastrofă să îi vedem iar acolo pe Ponta, Dragnea, Șova, Zgonea. Ne vom bate pe viață și pe moarte, nu doar pentru București, dar și pentru democrația din România.”

 

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close