Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 PNL s-a răzgândit: ”Alăturarea Sava-Piedone este una nefericită, dar nu-l excludem pe Sava”

PNL s-a răzgândit: ”Alăturarea Sava-Piedone este una nefericită, dar nu-l excludem pe Sava”

PNL s-a răzgândit: ”Alăturarea Sava-Piedone este una nefericită, dar nu-l excludem pe Sava”
Sursa foto: Foto: Alina Gorghiu/Facebook
23 Mai 2016   •   15:48

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele PNL Alina Gorghiu a declarat luni că alăturarea candidatului liberalilor la Primăria sectorului 4, Răzvan Sava, cu fostul edil Cristian Popescu-Piedone este una "nefericită", însă precizează că Sava nu va fi exclus din partid.

"Am avut o discuție cu Sava, foarte directă și foarte onestă. Nu are o colaborare politică așa cum s-a spus în spațiul public cu Piedone, în sensul în care nici nu susține lista de consiliu a domnului Piedone, nu au o colaborare concretizată într-un document. (...) Mie mi se pare o alăturare nefericită, motiv pentru care cred că orice fel de discuție ulterioară nu-și mai are locul. Am avut chiar la sfârșitul aceste săptămâni un tete-a-tete cu domnul Sava și i-am mai explicat o dată domnului Sava ce cred eu că ar trebui să facă un candidat al PNL și vom vedea ce se întâmplă. Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distanțării de candidatul Răzvan Sava, îl susținem în continuare, dar credem noi că a respecta opinia conducerii partidului este esențial și pentru domnia sa", a spus Gorghiu, potrivit Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. Liderul PNL îi recomandă ferm lui Sava să nu se mai asocieze cu Piedone.

"La evenimente în parc cu copiii te mai și vopsești pe față, te mai și prostești, te mai și joci cu ei. (...) Nu faptul că s-au vopsit pe față la un eveniment dedicat copiilor este problema, ci cred că ideea de alăturare cu un om care încă nu și-a rezolvat problemele, care, da, corect, nu are o condamnare, nu este arestat, dar care trebuie să-și rezolve anumite probleme nu este una indicată, fericită, recomandată de conducerea PNL. (...) Pot să-i recomand ferm să nu se mai asocieze cu domnul Piedone", a afirmat Gorghiu.

Gorghiu: Nu o să îi mai vedeți împreună!

În urmă cu o săptămână, Alina Gorghiu afirma despre controversata colaborare dintre cei doi că "a încetat".  "Nu i-ați mai văzut împreună și nici nu o să îi mai vedeți împreună", garanta Gorghiu, adăugând că "nu a avut plăcerea de a afla despre această colaborare dinainte, ci a aflat din presă".

ALEGERI LOCALE 2016. Răzvan Sava, candidatul PNL la Sectorul 4: Piedone a decis să mă susţină, nu e o înțelegere între partide

ALEGERI LOCALE 2016. Vasile Blaga, reacție dură la alianța Sava-Piedone: Nu facem alianţe absolut cu nimeni!

×
Subiecte în articol: Piedone Răzvan Sava PNL Alina Gorghiu
Parteneri
Mărturia exclusivă a femeii atacată de soţ cu maşina, la Vişeu
x close