Ponta, despre PNL: Liderii acestui pseudopartid sunt capabili doar de lozinci repetate ca papagalii

de G.S.    |    17 Mai 2016   •   13:10
Ponta, despre PNL: Liderii acestui pseudopartid sunt capabili doar de lozinci repetate ca papagalii Foto: Facebook / Victor Ponta

ALEGERI LOCALE 2016. Fostul premier Victor Ponta a comentat, pe Facebook, o primă dezbatere între candidații pentru Primăria Capitalei, organizată la un post de televiziune.

ALEGERI LOCALE 2016. Ponta a punctat trei idei, dar nu a uitat să atace și adversarii de la PNL, pe care i-a acuzat de populism.

ALEGERI LOCALE 2016. “Ce am retinut dupa dezbaterea de ieri

1. Ca e bine ca s-a reusit totusi o discutie despre proiectele concrete pentru Bucuresti ! Si ar fi bine sa existe si altele ( mai ales ca , exact ca si la alegerile anterioare , actiunile DNA fac o concurenta ucigatoare pe piata media exact in campania electorala - asa ajungem sa alegem in functii oameni despre care aflam ulterior cat de incompetenti si chiar stupizi sunt)

2. Gabriela Firea a demonstrat in fata lui Nicusor Dan ce inseamna sa te pregatesti cu adevarat sa exerciti o functie importanta / Nicusor Dan va ramane ( sper) la stadiul de ONG-ist critic si vigilent - cea mai mare catastrofa pentru el insusi ( si pentru oras) ar fi sa ajunga in pozitia in care sa si trebuiasca sa faca ceva ( vezi cazul Guvernului de tehnocrati)

3. Normal ca reprezentantul PNL ( Catalin Perdoiu/ Marian Munteanu/ Ludovic Orban / Cristian Busoi sau cine o fi azi) nu a participat! Constat la liderii acestui pseudopartid ca sunt capabili doar de lozinci repetate ca papagalii, de injurii de vames si "poale in cap" marca " Gorghiu - Dej" - nu o sa auziti de la ei niciun proiect, nicio idee, nimic constructiv , asa ca nu le-a simtit nimeni lipsa ! Oricum strategia PNL e cunoscuta - sa ii elimine DNA pe toti ceilalti candidati si ei sa ajunga "to be elected"!”

 

Parteneri
x close