Antena 3 Alegeri Locale 2016 ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BUZĂU

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BUZĂU

06 Iun 2016   •   15:57
ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA BUZĂU

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. Alegerile pentru fotoliul de primar al municipiului Buzău au fost câştigate de social-democratul Constantin Toma. Numărătoarea paralelă a PSD arăta că circa 70 la sută din cele 87 de primării din judeţ au fost câștigate de candidați PSD.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. Constantin Toma (PSD) a câştigat primăria municipiului Buzău cu 41,49% din voturi, a anunţat Biroul Electoral Municipal. Pe locul al doilea s-a clasat liberalul Ovidiu Anghel, cu 17,98%, iar pe 3 a fost independentul Constantin Ionescu, cu 13,74%.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. Rezultatele au fost comunicate de Biroul Electoral Municipal (BEM) Buzău şi urmează să fie validate în cursul zilei de luni de BEJ Buzău. După centralizarea voturilor pentru Consiliul Municipal, PSD a obţinut 11 mandate, PNL - 5 mandate, PSRO, ALDE şi PMP - câte două mandate, iar un mandat a fost câştigat de independentul Constantin Ionescu.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. Prezenţa la vot în municipiul Buzău a fost de 37,06%.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. Rezultatele numărătorii paralelele efectuate de social-democrați arată că PSD a câștigat primăriile din orașele Nehoiu și Pătărlagele, precum și cele două municipii, Buzău și Râmnicu Sărat.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. 'PSD a obținut un procent important pentru a-și adjudeca atât președinția CJ Buzău, cât și cele două funcții de vicepreședinți', a afirmat Petre Emanoil Neagu, citat de Agerpres.

ALEGERI LOCALE 2016. REZULTATE FINALE PRIMĂRIA BUZĂU. El a mai afirmat că, potrivit numărătorii paralele, PSD a câștigat primăriile Berca, Movila Banului, Pârscov, Lopătari Mânzălești, Săpoca, Smeeni, Pietroasele, Rosetti, Calvini, Mihăilești, Colți, Rușețu, Mărăcineni, Unguriu, Măgura, Bozioru și Brăești.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU. Cei 13 candidaţi pentru Primăria municipiului Buzău au prezentat proiectele şi soluţiile pe care le au în vedere pentru dezvoltarea oraşului, făcând astfel şi o sinteză a programului lor electoral. REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ovidiu Anghel, PNL : "Eu, Tu şi Ovidiu câştigăm Primăria!'

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ovidiu Anghel, 42 de ani, de profesie inginer, candidatul PNL la primăria municipiului Buzău, propune un plan integrat de dezvoltare urbană folosind sloganul electoral 'Eu, Tu şi Ovidiu câştigăm Primăria!'. Este vorba de trei parcări, o primă parcare subterană sub platoul Pieţei Dacia, o a doua parcare supraterană cu patru nivele tot în zona centrală, şi o a treia, Piaţa de legume şi fructe, o construcţie pe trei etaje, la parter, centru comercial, un al doilea etaj destinat spaţiilor de depozitare şi refrigerare a mărfurilor, iar la al treilea nivel o parcare modernă, a declarat Ovidiu Anghel.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul PNL susţine că a identificat împreună cu specialiştii mai multe programe de finanţare din fonduri europene pentru a nu folosi bugetul local. Ovidiu Anghel mai propune reabilitarea centurii de Est a oraşului cu înfiinţarea în zona de tranzit a unei Pieţe de gros de legume şi fructe, înfiinţarea unui Centrul expoziţional în curtea interioară a Palatului comunal, dar şi construcţia unui bazin olimpic în parteneriat cu Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul PNL susţine o reformă administrativă: Fără o reformă administrativă în ceea ce priveşte conducerea serviciilor din cadrul Primăriei Buzău şi a societăţilor subordonate Primăriei Buzău, nu se poate realiza dezvoltarea oraşului nostru. Vom face reformă, vom încuraja angajarea tinerilor şi a profesioniştilor în administraţia locală. Vom pune în practică Proiectul Integrat de Dezvoltare Urbană a Buzăului. Prin înfiinţarea unui Birou Unic pentru Servicii, se va simplifica obţinerea tuturor autorizaţiilor emise de către primărie. Fiecare buzoian va avea acces direct în Primărie şi va fi informat permanent despre activitatea administraţiei locale, prin transparenţă decizională, licitaţii, contracte, concesionări, domeniul public, hotărâri ale CLM, a mai declarat candidatul.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Andrei Baraci, PRU : Primul demers, evaluarea personalului

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Primul demers pe care îl voi face când voi ajunge la primărie este evaluarea personalului şi voi pune datele la dispoziţia publicului larg buzoian. Nu contează diploma, ci activitatea. Vom respecta Codul muncii şi vom avea grijă să reformăm personalul pentru a fi pus în slujba cetăţeanului cu respectul pe care trebuie să-l câştige în faţa cetăţeanului.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU În privinţa priorităţilor, nu există priorităţi stabilite de primar, priorităţile vor fi stabilite de o echipă formată din cei mai buni specialişti care vor media relaţia primarului cu cetăţenii. Există un singur cuvânt Agora. Agora trebuie să funcţioneze şi vom convoca la primărie anumite categorii sociale, directorii de la deconcentrate şi trebuie să schimbăm ceva. Tot ce nu se poate rezolva de primărie, va rezolva primarul, în faţa primarului toţi sunt egali, nu există decât o singură categorie socială, cetăţeanul.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Edmond Buga-Sfinteş, PRM : "Voi restarta Buzăul!"

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Mi-am depus candidatura în ultimul moment pentru că am constat că buzoienii cinstiţi, patrioţi, demni nu aveau cu cine să voteze. Buzăul arată ca după bombardament, iar oamenii sunt batjocoriţi şi trataţi cu sictir de instituţii care ar trebui să le fie în slujba lor.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidez pentru că este cel mai potrivit moment s-o luăm de la zero. Pot să restartez Buzăul şi o voi face. Căci nu am obligaţii decât faţă de propria conştiinţă.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ce propun alegătorilor? Voi înlocui criteriul politic, care a nenorocit România, cu criteriul valoric, voi închide robinetele jafului cu banul public, nu vor mai exista lucrări cu licitaţii trucate, câştigate întotdeauna de apropiaţii oamenilor politici.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Constantin Ionescu, independent : Biroul de primar, în stradă şi în cartiere

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Constantin Ionescu, independent, de profesie inginer, a lansat un program complex şi complet, cu soluţii pentru toate problemele urbei: Aşa cum am dovedit-o şi în perioada 2008-2012, când am fost vice-primar al oraşului Buzău, la sediu semnezi doar câteva hârtii, biroul de primar trebuie să fie în mijlocul oamenilor, în stradă şi în cartiere. Prioritatea numărul unu o reprezintă înfiinţarea Consiliilor de cartiere care vor avea competenţe largi, de la oportunitatea amplasării unui chioşc de pâine, până la cea a construirii unui supermarket, a spus candidatul.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ionescu vine cu soluţii pentru familiile cu copii, ca micuţii până la 3 ani să fie scutiţi de la plata întreţinerii, precum şi pentru bătrâni - înfiinţarea de cluburi ale pensionarilor în fiecare cartier. Iată şi câteva iniţiative pentru pentru tineri: cel puţin un consilier al primarului să aibă vârsta sub 30 de ani, burse municipale pentru cultură, sport, antreprenoriat, autobuz de noapte pentru tinerii care merg la discotecă. Pentru persoanele cu dizabilităţi, birou special cu traducător în limbajul mimico-gestual şi prezentarea în acelaşi limbaj a şedinţelor televizate ale CLM. Pentru Diaspora, birou unic de rezolvare 'la pachet' a tuturor problemelor pe linie de administraţie a celor care muncesc în străinătate.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Constantin Ionescu are soluţii pentru dezaglomerarea zonei centrale - nicio investiţie fără locuri de parcare adiacente, parcări în stea, sensuri unice cu dublarea numărului de locuri de parcare. O administraţie modernă trebuie să fie alături de la oamenii în nevoi, de tineri şi pensionari, de investitorii care crează locuri de muncă cu condiţia ca biroul să fie mutat de la primărie, în mijlocul cetăţenilor, a mai spus Constantin Ionescu.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ion Marin, PMP : Două deziderate majore, respectarea legii şi a ordinii publice

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Buzoienii doresc un primar care asigure două deziderate majore, respectarea legii şi a ordinii publice. Partidul Mişcarea Populară are pe lista de consilieri locali la Buzău oameni care au performant în viaţă şi profesie, cu activitate susţinută în societatea civilă. Faţă de ceilalţi candidaţi care propun lucruri greu de realizat într-un mandat de primar cum ar fi crearea de mii de locuri de muncă sau de parcuri suspendate, eu propun lucruri uşor de realizat de către un primar bine pregătit şi bine intenţionat.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ce îmi doresc? O permanentă comunicare cu locuitorii, asigurarea transparenţei activităţii în primărie, intoleranţă faţă de grupurile de interese şi actele de corupţie, eliminarea relaţiilor de tip clientelar, achiziţii publice în conformitate cu prevederile legale, promovarea intereselor locuitorilor, pe scurt, interesul cetăţeanului mai presus de orice alt interes.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ion Mircea, independent : Zecile de mii de buzoieni care lucrează în străinătate, încurajaţi să investească în oraşul natal

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU  Prima problemă la Buzău este cea a locurilor de muncă. Să încercăm să-i motivăm pe cei care au făcut bani în străinătate pentru ai investi în oraşul nostru. Zeci de mii de buzoieni lucrează în străinătate şi aceştia ar putea fi încurajaţi prin concesionare de terenuri.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Sunt foarte mulţi buzoieni care vin la mine şi mă întreabă unde să-i investească căci sunt nemulţumiţi de sistemul birocratic, aproape mafiot, nu este o economie de piaţă şi le e frică să vină. De regulă ar fi vorba de afaceri medii, investiţii pornind de la 100.000 de euro din Spania, Germania, Italia.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU În alt proiect este Buzăul turistic.Trebuie făcut un centru de informare turistică cu broşuri, cu pliante. În acest moment nu găsim nici măcar să cumpărăm un pliant cu Vulcanii noroioşi, mănăstirea Ciolanu şi Barajul de la Siriu sau cu Muntele de Sare.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Voluntari, pensionari, elevi, profesori de istorie şi geografie.Trebuie să facem mai multă publicitate obiectivelor turistice, o cursă pe zi ar fi suficient.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Buzăul poate să ofere multe atracţii turistice, vin din afară Germania, Austria, ţările nordice, Suedia care nu ştiu să ajungă la aceste obiective de interes turistic.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Andrei Neder, ALDE : Proiecte realiste pentru un oraş european

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU După 26 de ani, trebuie să aducem oraşul la un nivel de normalitate. Nu promit marea cu sarea electoratului, nu promit poduri şi şosele suspendate, parcări subterane în diferite zone şi nu promit spitale municipale. Doar proiecte realiste pentru un oraş european.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Promit că cetăţenii în perioada mandatului meu vor fi trataţi normal de administraţie, accentul va fi pus pe siguranţa cetăţeanului şi bunăstarea sa, apă caldă la preţuri rezonabile, trotuare asfaltate, dar mai ales locuri de muncă.
REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul ALDE susţine că numărul unul în programul său este atragerea de noi investitori. Trebuie să facem ca investitorii să-şi îndrepte din nou privirea spre oraşul nostru, timp de 26 de ani ne-au ocolit, Buzău a avut o zonă industrială de importanţă naţională şi aceasta trebuie revitalizată, susţine Andrei Neder.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Renaşterea economiei locale se poate face doar prin încurajarea micilor întreprinzători stimulaţi de taxe scăzute, autorizări cu celeritate, înfiinţarea unui parc industrial, crearea de spaţii pentru dezvoltarea şi desfăşurarea activităţii economice, o mai bună conlucrare cu liceele şi şcolile profesionale pentru asigurarea forţei de muncă înalte calificate, a afirmat candidatul ALDE.
REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU  Primul lucru pe care îl voi face, am să cobor administraţia în stradă, nu voi urca în birou, ci voi merge pe străzile Buzăului ca să vorbesc cu oameni şi să le cunosc doleanţele, a mai spus Andrei Neder.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Constantin Popa, UNPR : Un audit care să ne arate punctul zero al iniţiativelor viitoare

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ştim că autorităţile ne tratează cu dispreţ şi nepăsare, că oamenii sunt umiliţi şi le sunt încălcate în picioare drepturile, că sărăcia a distrus familii, românii fiind obligaţi să muncească în străinătate, că în instituţiile publice funcţionarii sunt angajaţi şi promovaţi pe criterii clientelare, că banii publici sunt cheltuiţi doar în interesul unora, că avem cele mai proaste drumuri şi servicii publice, de aceea vrem o administraţie care să trateze oamenii cu respect, să cheltuie banii publici în interesul cetăţeanului, să elimine criteriul politic şi clientelar la angajare şi promovarea funcţionarilor în instituţiile publice.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul UNPR la primăria municipiului Buzău propune un nou management al primăriei bazat pe un audit care să ne arate punctul zero al iniţiativelor viitoare, bugetul pe care îl avem, şi o politică susţinută de investiţii având la bază zecile de sugestii şi propuneri colectate în actuala campanie electorală.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU În urna cu sugestii am adunat deja zeci de propuneri, de la piste pentru biciclişti, la modernizarea Pieţei centrale şi a stadionului de atletism, a mai declarat Constantin Popa.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Marius Silaghi, PER : Betoanele trebuie să facă loc spaţiilor verzi

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul PER pentru Primăria municipiului Buzău, Marius Silaghi, 36 de ani, susţine că în Europa glasul verzilor se aude tot mai distinct şi a afirmat că "ofensiva verde" este iminentă la Buzău, ca de altfel şi în întreaga ţară. Am lucrat 15 ani în străinătate, în Anglia, Spania şi Franţa, nu suntem cu nimic mai prejos decât ceilalţi europeni, dar nu suntem lăsaţi să ne punem proiectele în aplicare, a declarat Marius Silaghi.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Acesta a mai spus că betoanele trebuie să facă loc spaţiilor verzi peste tot în marile oraşe. Am un proiect pentru centrul oraşului Buzău care se poate realiza cu cheltuieli minime. Sunt câteva hectare de teren chiar în inima oraşului care ar putea deveni, cu sprijin financiar din partea municipalităţii, un mini-Versailles deschis publicului larg, cu plante rare, bănci, o librărie şi o ceainărie, a declarat sursa citată.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Silaghi a afirmat că primul mare obiectiv s-ar putea realiza cu sprijinul Arhiepiscopiei Buzăului şi Vrancei, care şi-a dat acordul pentru înfiinţarea unui parc.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Constantin Toma, PSD : Strategie în cinci puncte pentru atragerea celor 50.000 de locuitori plecaţi în străinătate

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul PSD la primăria Buzău, omul de afaceri Constantin Toma, în vârstă de 57 de ani, propune o strategie în cinci puncte de relansare a oraşului capitală de judeţ, care presupune crearea de incubatoare de afaceri, organizarea de târguri agricole mobile, într-un cuvânt transformarea într-un oraş prosper şi cosmopolit. Crearea de locuri de muncă este principala doleanţă a locuitorilor unui oraş care a pierdut din 1989 şi până în prezent 50.000 de locuitori plecaţi în străinătate şi unde 2.000 de apartamente sunt goale, susţine Constantin Toma.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Candidatul PSD consideră că punctul forte a programului său este de a aduce investitori şi a crea locuri de muncă. În 25 de ani de experienţă ca antreprenor am făcut investiţii la Buzău de peste 25 de milioane de euro şi am atras alte 30 de milioane de euro, investiţii realizate de oameni de afaceri privaţi, a mai declarat Constantin Toma.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Prima măsură pe care o va lua odată ce va ajunge primar este crearea unui Consiliu economic de dezvoltare a municipiului Buzău care va cuprinde buzoieni de pe întreg mapamondul, dar şi oameni de afaceri români şi străini cu firme în localitate. Consiliul local municipal va deveni iniţiator şi acţionar al mai multor incubatoare de afaceri pentru tehnologii de nivel înalt, beneficiind de logistica Colegiului "B.P. Haşdeu", pepinieră de olimpici, cei mai mulţi plecaţi definitiv în străinătate, dar care vor fi încurajaţi să investească în oraşul lor natal', a mai declarat sursa citată.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Potrivit sursei citate, încurajarea agriculturii bio este una din priorităţile programului său. Buzăul reprezintă un mare bazin legumicol, pomicol şi viticol, de aceea prioritară este achiziţionarea unui laborator de analize rapide a concentraţiei de pesticide, concomitent cu organizarea de târguri agricole duminicale mobile unde la loc de frunte vor fi produsele bio, a mai declarat sursa citată.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Constantin Toma a mai spus că toate brandurile Buzăului cunoscute în ţară şi străinătate, "cârnaţii de Pleşcoi, covrigii şi ceapa de Buzău, dar şi ... Benone Sinulescu", vor fi readuse în atenţia publicului larg şi a turiştilor. Oraşul Buzău are mai multe branduri, dar mult mai important este să facem un brand din acest oraş verde, sigur şi mai ales cosmopolit, a mai declarat candidatul.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Ion Viorel, PSRO : Program de construcţie de case pentru tineri, revitalizarea sportului

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Politicienii s-au obişnuit ca din patru în patru ani să promită marea cu sarea. Cu toţii ştim urmarea, după ce au fost aleşi au uitat şi de promisiuni şi de oameni. La aceste alegeri ei speră din nou că cetăţenii au uitat că nu s-au ţinut de cuvânt şi să fie realeşi. Ei speră ca nepăsarea şi corupţia. Am ales să candidez pe listele Partidul Social Românesc (PSRO) pentru că este singurul partid care a accepta provocarea de a trimite în lupta electorală oameni mai puţin implicaţi politic, dar altfel construiţi din punct de vedere uman:buni gospodari, cinstiţi, cu putere de muncă, oameni care ştiu administraţie şi sunt capabili să respecte cuvântul dat.
Iată câteva din elementele programului meu electoral: Străzi şi trotuare reabilitate, scăderea taxelor şi impozitelor locale, dublarea numărului locurilor de parcare, crearea unui program de construcţie de case pentru tineri şi, nu în ultimul rând, revitalizarea sportului buzoian.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Marius Vlăsceanu, PNTCD : Tinerii nepătaţi şi motivaţi vor aduce schimbarea

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU PNTCD este singurul partid care a reuşit să unească dreapta românească şi o vom uni din nou prin revigorarea acestui partid. Iată câteva proiecte pe care le propunem pentru viitorul acestui oraş:

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Revigorarea Buzăului pentru ca oraşul nostru să devină un oraş European, un centru al producerii de mobilă, echilibrând industria cu exploatarea ecologică a fondului forestier, un centru de de abundenţă şi export al produselor alimentare. Vom reamenaja lacurile din Parcul Crâng şi Parcul Tineretului şi vom continua cu realizarea şi altor obiective de recreere.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Vom elimina taxa pe apa meteorică din municipiul Buzău alături de alte taxe care împovărează contribuabilii.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Şi pentru ca tinerii să rămână acasă, vom demara un amplu proiect de construcţie de locuinţe la standardele europene, dar pentru venituri româneşti.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Nicolae Voicu, BUN : Un candidat pentru schimbare

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Iniţiez începutul ofensivei pentru redarea municipiului Buzău cetăţenilor acestuia. Candidatura mea la Primăria Municipiului Buzău este doar o etapă în recuperarea viitorului nostru ca singura şansă, fără a mai permite celor care ne-au furat opţiunile, visurile, demnitatea, libertatea şi fiinţa naţională timp de 26 de ani, să vină în continuare cu aceleaşi minciuni.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU 'Lumea nu se va sfârşi din cauza celor care fac rău, ci din cauza celor care se uită la ei şi nu fac nimic', spunea un savant. Responsabilitatea noastră prioritară este tânăra generaţie, precum şi pentru recunoaşterea meritelor celor care muncesc într-adevăr pentru susţinerea societăţii româneşti şi a celor care şi-au adus contribuţia din plin la progresul ţării.

REZULTATE FINALE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMĂRIA  BUZĂU Vă prezint liniile de acţiune viitoare ale primarului şi candidaţilor Partidului Blocului Unităţii Naţionale pentru municipiul Buzău: instituirea măsurilor pentru stoparea corupţiei şi cheltuirea transparentă a banului public în administraţia locală; iniţierea unui program de creştere a spaţiilor verzi şi a spaţiilor de joacă pentru copii; identificarea şi amenajarea de noi spaţii de parcare; crearea de facilităţi pentru atragerea investitorilor care pot contribui la dezvoltarea economică şi crearea de noi locuri de muncă.

sursa: agerpres

 

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close