Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 REZULTATE EXIT POLL. Cătălin Predoiu: Îmi depun mandatul de președinte al filialei PNL București

REZULTATE EXIT POLL. Cătălin Predoiu: Îmi depun mandatul de președinte al filialei PNL București

REZULTATE EXIT POLL. Cătălin Predoiu: Îmi depun mandatul de președinte al filialei PNL București
05 Iun 2016   •   21:23

REZULTATE EXIT POLL. Cătălin Predoiu a declarat, după prezentarea exit-poll-urilor care îl situează pe locul al treilea la funcția de primar general, că îi felicită pe bucureștenii care au ieșit la vot și și-au exprimat dorința politică, ”indiferent de felul în care au votat”.

REZULTATE EXIT POLL. Predoiu a ținut să o felicite și pe Gabriela Firea, care a câștigat Primăria Capitalei, potrivit rezultatelor date de exit-poll-uri, și i-a urat înțelepciune, onestitate și putere pentru a realiza proiectele pe care le-a anunțat.

"În primul rând, doresc să felicit pe toţi bucureştenii care au ieşit la vot astăzi şi şi-au exprimat voinţa politică, opţiunea pentru consiliile locale, pentru Consiliul General, pentru primăriile de sector, pentru Primăria Generală a Capitalei. Indiferent de felul în care au votat, bucureştenii care au ieşit astăzi la vot şi şi-au exprimat opţiunea au demonstrat civism, responsabilitate, patriotism local şi nu numai. Doresc să felicit pe proaspăt alesul primar general al Capitalei, doamna Gabriela Firea, şi să-i urez, în interesul bucureştenilor, să aibă înţelepciunea, onestitatea şi puterea necesare pentru a realiza proiectele pe care le-a anunţat", a declarat Predoiu, duminică seară, la sediul PNL.

Cătălin Predoiu a declarat că, dacă rezultatele oficiale confirmă exit-poll-urile, își va depune mandatul de președinte al filialei PNL București.

"Doresc să informez atât colegii de partid, cât şi cetăţenii Capitalei, suporterii mei că înţeleg să fac un act de responsabilitate şi, dacă mâine dimineaţă, când se va finaliza numărătoarea voturilor, se vor confirma rezultatele anunţate în această seară de televiziuni, de către casele de sondare a opiniei publice, îmi depun mandatul de preşedinte al filialei PNL Bucureşti", a afirmat Predoiu.

REZULTATE EXIT POLL. Gabriela Vrânceanu Firea Pandele a câștigat alegerile din București și este noul primar al Capitalei.

REZULTATE EXIT POLL. Aproximativ 9 milioane de români au ieșit duminică la vot și au votat în cadrul ALEGERILOR LOCALE 2016. Prezența la vot în BUCUREȘTI a fost cea mai slabă la nivel național: în total au votat aproximativ 600.000 persoane, în proporție de sub 35%.

PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL au fost prezentate la ANTENA 3, în cadrul ediției speciale moderate de Mihai Gâdea.

Pe HARTA ELECTORALĂ puteți de asemenea vedea REZULTATELE din orașele de reședință ale județelor țării, precum și în cele șase sectoare din București. Aceste date vor fi introduse imediat ce vor fi anunțate de Biroul Electoral Central. De la ora 21:00 veți putea vedea PRIMELE REZULTATE EXIT-POLL la ALEGERILE LOCALE din 2016.

 

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close