Antena 3 CNN Alegeri Locale 2016 Daniel Constantin: ALDE, al treilea partid pe scena politică, după votul de azi

Daniel Constantin: ALDE, al treilea partid pe scena politică, după votul de azi

Daniel Constantin: ALDE, al treilea partid pe scena politică, după votul de azi
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    05 Iun 2016   •   23:34

ALEGERI LOCALE 2016. Copreședintele ALDE Daniel Constantin consideră că, prin votul la alegerile locale de duminică, poziția partidului ca a treia formațiune pe scena politică românească s-a consacrat, potrivit agerpres.ro.

ALEGERI LOCALE 2016. "Sigur că le mulțumesc și celor care nu ne-au votat, dar în primul rând vreau să le mulțumesc acelor sute de mii de români care astăzi au pus votul în urne pentru un partid nou pe scena politica românească, pentru ALDE. Prin votul domniilor lor, poziția noastră ca al treilea partid pe scena politică românească s-a consacrat. Este primul pas pe care l-am făcut, vreau să le mulțumesc candidaților. Prin aportul lor, aceștia au contribuit la ceea ce ne-am propus înainte de campania pentru locale și anume să îmbunătățim calitatea în administrația publică locală. Este un obiectiv pe care ni-l menținem și pentru alegerile parlamentare. Ca atare, toți cei care au participat, toți cei care au reușit sau n-au reușit trebuie să fie mobilizați în continuare, pentru că obiectivul pe care l-am stabilit este acela de a îmbunătăți calitatea la nivelul Parlamentului", a afirmat Daniel Constantin, duminică seara, la sediul partidului.

ALEGERI LOCALE 2016. El a susținut că ALDE este un partid pregătit pentru alegerile parlamentare. 

ALEGERI LOCALE 2016. "Cred că am avut ocazia prin campania pe care am desfășurat-o și prin alegerile de astăzi să ne consolidăm. (...) Suntem un partid pregătit pentru alegerile parlamentare, cu un scor care ne dă speranțe că putem și mai bine. Le urez încă o dată succes celor care în noaptea aceasta vor sta să numere voturile, sunt ore foarte importante și cei care sunt membri de partid vor fi mobilizați până când toate voturile vor fi numărate corespunzător", a spus Constantin.

ALEGERI LOCALE 2016. EXIT-POLL BUCUREȘTI. GABRIELA FIREA a câștigat alegerile locale din Capitală. Cum s-au clasat ceilalți candidați la Primărie

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close